Pettson Sollendo

💕Vår fina Pettson har fått somna in efter en längre tid sjukdom. Sov gott lilla hjärta du kommer att vara saknad av oss och alla dina vänner på katthemmet… Du blev väl omhändertagen av vår fina Sixten din sista tid.💕

Pettson vilar tryggt i Sixtens famn

Om Pettson:
Pettson kommer från en liten kattkoloni som bildades vid ett hus i Sollentuna. Mannen som ägde stugan flyttade och lämnade katterna kvar. Han hade under flera års tid matat katterna och låtit dem föröka sig, så länge han bodde där så ansåg han att det var hans katter men i slutändan tog han inget ansvar utan lämnade dem åt sitt öde. Pettson och hans vänner Pillan, Lady, Findus och Quinny fick hjälp av godhjärtade människor som ställde dem på kö hos oss och i väntan på plats så tog de själva in dem och ombesörjde kastrering etc.

Han och Zalve har bott i jourhem under 2 års tid där de trivdes väldigt bra, men nu är de tillbaka på katthemmet och söker ett eget hem tillsammans. Pettson har utvecklats mycket under sin tid i jourhem och blivit mer avslappnad, han gillar fortfarande god mat!

Pettson söker ett kärleksfullt hem hos någon som kan pyssla om honom och hjälpa honom att bli en helt trygg katt! Han vill flytta med någon god vän från katthemmet.

Pettson vill gärna få gå ut eller ha en rymlig nätad balkong eller altan/rastgård i sitt nya hem!

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Hill´s
 • form och fason
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • Envifix AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • Vaxholmsveterinären

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss