Putte Östbom

Putte och Arne har hittat hem
De har fått en fantastisk matte och ett riktigt drömhem.
Putte är en skör kille som har haft svårt att hitta en plats där han känner sig trygg. Men nu äntligen har vi hittat det hemmet och det värmer våra hjärtan så mycket att han nu äntligen är lycklig och trygg. Och att han har sin bästa vän Arne vid sin sida betyder så otroligt för honom. Så fort deras matte klev innan för dörren på katthemmet så kände vi att hon var den vi sökte för dem 

Stort Tack Sofia för att du ville ge dessa underbara killar ett stabilt hem och all din kärlek

Om Putte

Putte traskade in i upphittarens sommarhus… Hon trodde då att han var en ny katt som bodde i området eller snarare var på besök då det är ett sommarstugeområde

En vinter såg hon honom äta ur det frusna i komposthinken och insåg då att han var hemlös och i behov av hjälp. Hon pratade med alla grannar men ingen visste något om honom. Så hon ställde Putte på kö hos oss och matade honom i väntan på plats.

Putte som nu finns hos oss på katthemmet  var inte helt oväntat både omärkt och okastrerad… Han visade sig vara helt tam om än lite blyg och är en mycket snäll och fin kattkille som gärna söker sig till sina kattkompisar. Han vill ligga tätt intill – helst på…  😉 Så närhet till en annan katt är väldigt viktigt för vår Putte.

Putte visade sig ha problem med sina tänder och håller nu på att sanera dem, han kommer att behöva genomgå någon operation till innan han blir helt bra. Dessa operationer ombesörjs av oss. Arne är hans bästa vän och stora stöd i livet, han ger honom den närhet och kärlek som han så väl behöver.

Putte & Arne vill flytta tillsammans till ett kärleksfullt hem! 

 


Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • form och fason
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Hill´s
 • Agria Djurförsäkringar
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss