Rasmus Rallare

💔 Vår Älskade fina Rasmus Rallare har somnat in, hans krafter tog slut… 💔

Rasmus bild om du vill ha

💕 En kärleksfull hand strök din kind en sista gång där du låg nära Din älskade vän Gustavo och alla dina fina kattvänner. Din sista resa – den över Regnbågsbron var slutligen här – men du var inte ensam… 💕

Vi hoppas att när du blickar tillbaka mot oss kan känna all vår kärlek och ta den med dig – vi tackar Dig fina Rasmus för all kärlek du gav till alla i din närhet.

Älskade vän Du var en del av Katthemmets hjärta och vi kommer aldrig att glömma Dig💔

💕 Rasmus Rallare in Loving Memory… 💕

101282640_336766633970616_404633808168550400_n
Med sin vän och vapendragare Gustavo

100733375_729925011140829_6293275970916843520_n
Omgiven av sina vänner…

Om Rasmus:

Rasmus har troligen fått klara sig själv under många år av sitt skick att döma. Förra vintern hade han turen att hitta ett hus där det bodde en snäll kvinna som uppmärksammade honom och ställde ut mat.

De boende i området tror att Rasmus ursprungligen kommer från en kattsamlare som nu flyttat därifrån. Rasmus började komma till huset varje kväll för att få sin skål med mat men han tog tid på sig att våga släppa henne nära. Då hon såg hur gammal, sliten och trött han var kontaktade hon oss och bad om hjälp.

Rasmus fick komma in till katthemmet. Rasmus är en äldre herre som har haft ett tufft liv… Alla hörntänder var trasiga och han hade många ärr på kroppen efter gamla skador. Rasmus känns mycket tacksam över att ha fått hjälp, han slukar maten och somnar sedan tungt, avslappnad i sin varma mjuka bädd.

Förtroendet för människor var lågt när han kom in till oss. Men nu har det vänt och Rasmus njuter av klappar och kel och vi ger honom tid, kärlek och omsorg.Rasmus har fått många nya kära vänner på katthemmet som han gärna delar bädd med!

Rasmus är nöjd med sitt liv på katthemmet och vi tror inte att han har så lång tid kvar här i livet. Vi vill ge honom det bästa den tid han har kvar och det är att vara just här omgiven av sina vänner och med oss som servar med god mat och obegränsat med kärlek!

Rasmus, Omar, Gustavo, Zigrid i kök
Jag å mina kökspolare!

Rasmus är nöjd med sitt liv på katthemmet och vi tror inte att han har så lång tid kvar här i livet. Vi vill ge honom det bästa den tid han har kvar och det är att vara just här omgiven av sina vänner och med oss som servar med god mat och obegränsat med kärlek!

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • form och fason
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Vaxholmsveterinären
 • Hill´s
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss