Santino von Rox

💕Santino / Tino blev sååå glad när han fick veta att han skulle få flytta tillbaka till sina älskade jourhemsmänniskor Nina & Peter – men denna gång för gott! Nu tänker han leva lycklig där så länge han lever och kan inte önska sig något mer här i livet!
Tack N & P! 💕

Om Santino:

Santino hade gått hemlös länge ute på landet. Han började söka sig till ett hus som hade en annan katt, tiggde mat men var skygg och gick inte att komma nära. Upphittaren hörde sig för bland de få gårdar som fanns i området, flera visste vilken katt hon menade då han hade setts under flera år men han tillhörde inte någon av dem. De sa att han var en hemlös katt. Upphittaren förstod då att Santino behövde hjälp och hon bad oss att hjälpa honom. Det visade sig att Santino var mycket svårfångad men så till slut gick han äntligen in i fällan och är nu inne i tryggheten på katthemmet. Santino var både okastrerad och omärkt vid upphittandet. Vi kunde se i hans ögon att han varit någons katt någon gång. Han var vaksam men inte rädd för oss!

Santino fick flytta till jourhem där han utvecklades massor och tycker inte längre att kylskåp och påsar är jättekonstiga saker. 😊 Han utvecklade även sin lekfulla sida och försökte busa med en av de äldre kattdamerna i jourhemmet men lite för burdust.

💕 Santino/Tino är nu en mycket kelig och mysig kattherre som älskar att bli borstad! Men han behöver ändå att man är lugn med honom och det är lite på hans villkor när han vill kela. Han är fortfarande inte bekväm med att bli lyft och behöver träna på det i hemmiljö.

Santino bor nu på katthemmet och är redo att flytta till ett eget hem. Han söker ett lugnt hem utan småbarn ihop med någon av sina vänner på katthemmet och där de på sikt får gå ut igen i en trygg utemiljö (han är van vid lantlig miljö och vill gärna ha det igen!) 💕

Santino provbor nu hos 2 av våra volontärer som han känner väl! 😻 😍 😍 Han hälsar att han mår som en Prins! 😀

Santino

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Hill´s
 • City Garden
 • Vaxholmsveterinären
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Envifix AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Finborg graphic AB
 • form och fason

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss