Sigge Frank

Sigge flyttade på prov till en Husse som bor i hus ute på landet i Riala. De trivdes bra med varandra och Sigge blir nu adopterad. Ha ett underbart liv tillsammans och ta hand om varandra!

Om Sigge:

Sigge strök runt som hemlös vid Frösvik/Bogesund. Han har var synlig i området till och från under ca 1 års tid. Upphittaren hörde sig för men tyvärr – ingen ägare gick att finna. När kylan blev för svår så fångade de in honom och tog in honom.

Sigge adopterades tillsammans med kompisen Isak av en familj i Brottby. Till deras stora sorg har nu ett av barnen blivit allergiskt och deras två vänner söker därför nya hem nu. Sigge och Isak tycks ha olika intressen och tyr sig inte till varandra längre. Sigge kan flytta som ensamkatt då människor är viktigast för honom eller till en familj som har en annan snäll och stabil katt.

Sigge är en perfekt familjekatt. Han är väldigt pratig och otroligt kelig och han gillar att sova i sängen. Sigge måste kunna gå ut och han håller sig alltid i närheten av huset och kommer när man ropar. Han älskar att ha sällskap av sina människor ute på tomten eller sitta på altanen och inspekterar ägorna.

Sigge är en okomplicerad och extremt mysig katt som nu söker ett nytt hem (utan småbarn – lite större går bra!) där han får gå ut i en trygg miljö.

 

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • City Garden
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Envifix AB
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • form och fason
 • Agria Djurförsäkringar
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Zookompaniet

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss