Sigge Stark

Sigge hittade hem till slut nu bor han på Lidingö och myser i sin egen soffa med sin alldeles egen matte varje kväll. Ha ett underbart liv tillsammans!

Om Sigge:

Charmtrollet Sigge är en riktig goding som älskar kel och mys!

sigge 2
Sigge har dock ett brokigt förflutet… För flera år sedan gick han hemlös i Täby, en snäll tjej förstod att han var i behov av hjälp och sökte med ljus och lykta efter en ägare men när ingen gick att finna och vintern blev allt kallare så tog hon till slut in Sigge till värmen i sin lägenhet och beslutade sig för att ta hand om honom själv. Åren gick och Sigge levde som en lycklig och nöjd katt, han var så tacksam över att ha fått hjälp. Hans matte var hans allt och livet var perfekt tyckte Sigge.

Men efter några år fick Sigges matte barn och då hon fick allt mindre tid för honom så blev han med tiden en deppig katt. Matte förstod att han behövde mer än hon kunde ge honom så hon bad oss om hjälp att omplacera honom.

Sigge fick fort ett nytt hem men tyvärr visade det sig att det fanns allergi i den familjen och han kom tillbaka. Efter ytterligare några veckor fick han åter ett nytt hem, denna gång kändes allt klockrent och Sigge och hans familj trivdes så bra ihop. Allt var frid och fröjd tills Sigge en dag rymde ut… Han har levt som innekatt i 5 år och aldrig tidigare visat några tecken på att vilja gå ut men efter detta lilla äventyr har det visat sig att Sigge inte alls har lust att vara innekatt längre. Tyvärr var hans familj precis på väg att flytta till en lägenhet och kunde inte erbjuda Sigge utegångsmöjligheter som han behövde.

Vi söker nu efter ett nytt hem till Sigge, ett hem där han kan få allt han önskar sig!

Sigge är en snäll lite blyg kattkille som inte gör en fluga förnär och han behöver ett lugnt kärleksfullt hem med utegångsmöjligheter så att han åter får njuta av naturen, känna gräs under tassarna och vinden fladdra i morrhåren. Där vill han bo som ensamkatt och det ska finns obegränsat med kärlek och mys stunder och han vill bo där för resten av sitt liv!

sigge 3

Alla som känner Sigge säger att han är en magisk katt att leva med och den som får honom i sin familj kommer att bli mycket lycklig…

Sigge bor nu i jourhem på Söder och hälsar att han kan ta emot besök där från dig som vill älska honom för resten av hans liv!

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Finborg graphic AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • City Garden
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • Envifix AB
 • Hill´s

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss