Signe Bigsister

Signe och Izza har nu flyttat tillsammans.

Rara Signe och hennes älskade syster Izza har hittat ett eget hem.
De har flyttat till en stor fin lägenhet med spännande inglasad balkong, de har fått en toppen matte som kommer att skämma bort dem massor och ge dem ett tryggt och kärleksfullt liv. Vi har förstått att de trivs mycket bra och det gläder oss.

Dessa två tjejer har levt hela sina liv i samma jourhem och har ingen erfarenhet av något annat så såklart är det omtumlande att vi två års ålder flytta till ett nytt hem. Just därför kändes det nu väldig bra då både nya matte och nya hemmet påminner väldigt mycket om deras tidigare jourhem;-)
Tjejerna hälsar med kramar till jourmatte Annika och tackar för att hon har tagit så väl hand om dem när de behövde det som bäst.

Om Signe

Lilla Signe hittades i Rinkeby med sina två syskon – skrikande i ösregnet!

En vänlig familj plockade in ungarna men när en granne sa att de skulle lägga tillbaka dem, då mamman med största sannolikhet fanns i närheten, gjorde de det. Familjen gick tillbaka efter någon timme och då var det bara Signe som levde…

Signe är en tuff, självständig tjej som tagit på sig rollen som storasyster till lilla Izza som placerades i samma jourhem. När någon i familjen äter något, är Signe framme på två röda för att se om hon kan få sig en smakbit! 🙂 Signe vill vara storasyster åt Izza för resten av sitt liv, så de flyttar endast tillsammans.

Signe och Izza provbor i Täby.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Envifix AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • form och fason
 • Finborg graphic AB
 • City Garden
 • Blomstra Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss