Tanja Snow

💕Tanja & Olof trivs bra hos Oliver med familj och blir nu adopterade. Vi är oerhört glada att det äntligen blev Tanjas tur! Vi önskar er allt gott och ett långt och lyckligt liv tillsammans! Tack 💕

Om Tanja:

Tanja har levt som hemlös ihop med flertalet andra katter i ett nerlagt Industriområde i Rågsved. Ett annat katthem fick in larmet om katternas öde. Det var en kattkoloni på ca 20-30 katter.

snösätra

Området var riktigt ruffigt med plåtskjul, bilvrak, skräp och skumma typer. De roade sig med att skjuta prick på katterna och köra över små kattungar med flit. Flera katthem hjälptes åt att ta in alla katter där, Tanja, Omar och Oliver fick komma till oss.

Tanja var högdräktig när hon kom in och fick åka till ett av våra duktiga jourhem där hon i lugn och ro fick föda sina små. Hon var en mycket snäll och god mor och nu när alla barnen flyttat till egna hem har Tanja kom in till oss på katthemmet.Tanja har haft ett hårt liv och förtroendet för människor låg inte på topp.

Vi gav henne tid, kärlek och god mat och det har gjort underverk! Tanja har nu blivit så mycket lugnare och tryggare, hon ligger lugnt framme och törs röra sig på katthemmet fast vi är där!Hon låter sig försiktigt klappas med boll pinne och tar godis från handen utan rädsla.

Tanja vill flytta med någon av sina vänner till ett lugnt och kärleksfullt hem där det finns en in-nätad balkong eller altan.

Tanja provbor nu tillsammans med Eskil hos familjen där Tanjas släkting Oliver Snow bor i Åkersberga. Familjen bor i hus och ska bygga rastgård!  😍

 

 

 

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Vaxholmsveterinären
 • City Garden
 • form och fason
 • Agria Djurförsäkringar
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • Hill´s

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss