Teo Leon

Teo och bästisen Valle har hittat hem

Teo och Valle har fått sitt drömhem [emoji heavy black heart]
De har fått en underbar familj som öppnade sina hjärtan och hem för dem.
Tack vare deras familjs kärlek och tålamod så har de nu har utvecklats till två klappbara och betydligt tryggare killar. I familjen finns även buskillen Conrad från oss 😀
Till våren så är chansen stor att de får hänga med honom ut i trädgården på äventyr 😉   Stor kram till hela familjen från oss alla  [emoji heavy black heart]

Om Teo

Teo är något av en gåta. Han är infångad i Täby kyrkby, där vi under kort tid fångat in flera katter som länge levt hemlösa.

Fällan var riggad för den sista katten – men när den slog igen var det Teo som satt i den… Tillfällig förvirring utbröt! 🙂 Alla i området har varit överens om att det funnits fem katter kvar, så denna katt var lite av ett mysterium! Teo är lik Leo, så troligtvis har de båda blivit förväxlade genom åren. Han såg sliten och tovig ut – släktskapet var solklart så självklart skulle han inte lämnas kvar utan fick också komma in i värmen.

Vi vet som sagt inte så mycket om Teo, det övriga gänget har Angelica som mamma och alla har hållit till vid samma hus men då Teo skiljer sig i kroppsbyggnad och är mycket större så tror vi att han är född av en annan mamma men har Leo som pappa.

Teo är väldigt lugn och cool och vi har fått klappa lite försiktigt 🙂
Teo fungera jätte bra med alla andra katter och vill flytta till ett hem med en av sina vänner från katthemmet eller där det redan finns en annan katt och till lugna människor som kan fortsätta arbeta med hans socialisering.

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Zookompaniet
 • Vaxholmsveterinären
 • City Garden
 • Hill´s
 • Envifix AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • form och fason

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss