Theia Görl

Teia och vännen Ebba fick ett nytt hem hos en kärleksfull matte och bor numera i villa i Botkyrka  Slutet gott allting gott för de små sötnosarna! Ha ett underbart liv tillsammans!

Om Theia:

Theia kommer från kattkoloni i Malmö, hon kom till oss 2012 och fick snabbt ett eget hem. Tyvärr blev hennes matte sjuk och gick nyligen bort, Theia kom då tillbaka till oss.

I hemmet fanns även katt-tjejen Ebba som Theia blivit vän med, självklart tog vi även hand om henne. Det kändes som en självklarhet att dessa två tjejer skulle omplaceras till ett gemensamt hem men nu när vi har lärt känna dem bättre så har vi insett att det inte känns så solklart längre att de ska hänga ihop då Theia visar tydliga tecken på att vilja stå i fokus. Så vi kan tänka oss båda varianterna beroende på hur hemmet och familjen är.

Theia är en super rar och mysig tjej, till start är hon lite blyg och vill lära känna sitt nya hem och nya människor i sin egen takt. Men när hon känner sig trygg så är hon både social och en mycket kelig tjej.

Theia söker nu ett nytt lugn och kärleksfullt hem!  Hos någon som han ge henne massor av kärlek. Hon kan bo både som innekatt eller med utegångsmöjligheter, men då hon tycker att höga ljud är lite jobbigt så ska hon inte placeras i en småbarnsfamilj.

Theia & Ebba provbor nu tillsammans som inne katter hos en familj i Norsborg

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Agria Djurförsäkringar
 • form och fason
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Envifix AB
 • Vaxholmsveterinären
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Hill´s
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden
 • Zookompaniet
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss