Tiger

Tiger, vår egen Charmör, har nu fått chansen att börja om sitt liv under mer ordnade former än det liv han levt tidigare…

Efter en tid hos oss på katthemmet (där han förvandlades från ett fräsande monster till en kelsjuk, lekfull pussprins), har han nu stadgat sig med sin Greta i ett radhus i Vallentuna. Ja, han har faktiskt blivit riktigt präktig! Några barn blir det ju nu inte – men han fixade en Matte & Husse i stället! 🙂 Ha nu ett riktigt underbart liv, Tiger!

Om Tiger

Tiger gick hemlös i Mörbyhöjden under cirka två års tid. Han höll till i området och blev matad av snäll personal vid ett dagis. De larmade oss om att han behövde hjälp.

I december 2010, när det var som kallast och snödrivorna låg höga, gick han äntligen in i fällan! Något i hans ögon sa oss att han ursprungligen varit en tamkatt – och mycket riktigt!

Efter att ha tinat upp lite i värmen inne på katthemmet, kom hans rätta jag fram. Tiger fullkomligt älskar att bli borstad – och nu har vi till och med fått klia och klappa honom med handen! Han njuter så att han håller på att krypa ur skinnet! Tigers lekfulla sida har också blommat ut – han leker som en liten kattunge med sina möss! 🙂

Tiger är en mycket stor och tjusig herre med fin crèmeröd päls och vackra, gröna ögon. En riktig charmör som genast fick en trofast flickvän – Evelina. Tiger beräknas vara född ca 2007.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Envifix AB
 • form och fason
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss