Thore Holm

Thore har nu adressändrat till Solna där trivs han och mår bra hos sin nya matte. Vi önskar er allt gott! Kramar från oss alla!

Om Thore:

Thore har gått hemlös under många år i ett område i Nacka. Under de sista 5-6 år har han blivit matad av två äldre damer som även hade byggt ett isolerat frigolithus till honom att värma sig i när det var kallt.

En annan familj som bor i området hade sett honom under ca 10 års tid och trott att han kanske tillhörde någon, men när de började höra sig för så sa ryktet att han troligen ägdes av en äldre dam som dog för många år sedan. När de fick läget klart för sig – att han faktiskt var hemlös tog de kontakt med en familj de känner som är volontärer hos oss. Tore fick förtur då han är gammal och gått ute länge – inte en vinter till ute i kylan.💕 Han kom in i värmen och han kändes väldigt nöjd med det. Thore var försiktigt klapptam och mycket förtjust i god mat!

Thore är nu väldigt kelig och mysig när han känner sig trygg. Thore provbodde i några månader hos en familj där det fanns en honkatt. tyvärr så lät hon sig inte charmas av snygga Thore så han är tillbaka på katthemmet.

Thore vill bo med kattkompis som han får vara nära eller hos någon som är hemma mycket och få gå ut under ordnande förhållanden! 😊

Thore provbor nu i Solna hos en matte!

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Finborg graphic AB
 • City Garden
 • Envifix AB
 • Hill´s
 • Agria Djurförsäkringar
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss