Trollet Lind

Trollet har hittat sitt drömhem!

Man kan tycka att det borde ha varit enkelt att hitta rätt hem till dig – du som är en så trevlig och social kille i din bästa ålder – men så var inte fallet…
Du visste precis vad du ville ha – men först så var det vi som inte riktigt fattade – och sen så tog det ett tag tills rätt människa dök upp… Men så en dag klev hon in genom dörren! 😀
Nu äntligen är du hemma, du har fått din dröm matte, ett underbart hus på en vacker höjd, bra utegångsmiljö – kort och gott – vi är helt säkra på att du nu har fått allt du någonsin drömt om och vi är så glada för din skull! Ha nu ett underbart liv för resten av ditt liv – kära lilla Troll.

 

Om Trollet

Trollet dök upp vid Väsby Strand på Ljusterö i aug-sep 2012. Han rörde sig runt i området och vid julen sökte han sig till en familj som förstod att han var i behov av hjälp.

Familjen sökte efter hans ägare och gav honom mat under tiden. Tyvärr hittades ingen ägare, så han ställdes på vår kölista för att få komma in till katthemmet.

När vi hade plats fångades han in och kom till oss. Då var han smutsig, tovig, okastrerad och omärkt… Men Trollet visade sig vara helt tam och social – helt klart har han varit någons katt!
Vi tror att Trollet skulle passa bäst som ensamkatt hos någon som har mycket tid för honom, han behöver bo med utegångsmöjligheter då han har mycket energi som han behöver göra av med.
Här på katthemmet fungerar han med de andra katterna men han är lite dominant och vill gärna bestämma och ta över så om han ska bo med en annan katt så är det viktigt att det är en katt som har skinn på nosen;-)

Trollet provbor nu i Vendelsö 🙂

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Vaxholmsveterinären
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Hill´s
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Finborg graphic AB
 • City Garden
 • Agria Djurförsäkringar
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss