Valle Leon

Valle och bästisen Teo har hittat hem

Valle och Teo har fått sitt drömhem [emoji heavy black heart]
De har fått en underbar familj som öppnade sina hjärtan och hem för dem.
Tack vare deras familjs kärlek och tålamod så har de nu har utvecklats till två klappbara och betydligt tryggare killar. I familjen finns även buskillen Conrad från oss 😀
Till våren så är chansen stor att de får hänga med honom ut i trädgården på äventyr 😉   Stor kram till hela familjen från oss alla [emoji heavy black heart]

 

Om Valle

Valle är en av alla de hemlösa katter som fångats in i ett bostadsområde i Täby kyrkby.

Enligt upphittaren lade de märke till honom för ett år sedan. Om han är släkt med de övriga är oklart, men han är enligt dem kusligt lik en katt som föddes där för flera år sedan och som troligtvis är Leos son. Dvs han kan vara från samma kull men hade försvunnit när de andra fångades in.

Valle var ute en av de mest dominanta hankatterna i området och umgicks mest med Angelicas fjolårsdotter Julia. Han såg ganska sliten ut när han kom in men verkar ändå yngre och starkare än de andra hankatterna från samma område.

Valle var så cool när han kom in så vi började misstänka att han var en förvildad tamkatt… Mycket riktigt – vi fick börja klappa honom lite försiktigt efter någon månad 🙂 Så Valle har definitivt blivit hanterad någon gång för länge sedan!

Valle visade sig vara en softis när han kom ut till de andra på katthemmet – Inga spår av dominans mot de andra hankatterna fanns kvar, han är nu en lugn och mysig kattherre som gärna söker sig till sin släkting Teo.

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Agria Djurförsäkringar
 • Envifix AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Hill´s
 • Finborg graphic AB
 • Vaxholmsveterinären

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss