Vilda Viola

Vilda Viola har fått sin egen familj.

Vilda Viola hann knappt mer än in i värmen förens det dök upp en familj som kändes helt rätt för henne. De fick träffas och även familjen föll för henne.
Hon fick flytta ganska omgående men då vi ville fortsätta att söka ev ägare en tid så var de till början bara jourhem. Ingen ägare gick att finna men vi tror inte Vilda viola är ledsen för det. Hon har fått en mysig familj som kommer ta väl hand om henne. Såklart bor de i hus så att hon har möjlighet att gå ut en lite tur när vädret är fin då vi tror att det är viktigt för henne. Vi önskar Viola och Familjen ett härligt liv ihop.

Om Vilda Viola.

Vilda Viola dök i slutet av sommaren upp vid en parkering i Arninge.
När det gått nån vecka så började personal i området att bli bekymrade då hon tycktes finnas där hela tiden och slukade all mat de ställde ut som om hon varit hungrig väldigt länge. De ringde polisen och började efterlysa en ägare men ingen tycktes sakna henne. När de inte hittade någon ägare så kontaktade de oss. Vi har annonserat efter ägare och letat igenom alla efterlysningar vi hittat på nätet utan att hitta någon som söker henne.

Vilda Viola är en mysig dam i sin bästa ålder, hon var vid upphittandet kastrerad men tyvärr inte id-märkt. Hon har alltså någon gång haft ett hem så det är konstigt att hon inte är saknad. Vi tror att hon har bott som ensamkatt då hon inte tycks vara vidare förtjust i andra katter.

Vilda Viola söker ett tryggt och kärleksfullt hem där hon får vara enda katten och med möjlighet att gå ut i ett tryggt område.

Viola provbor hos en familj i Åkersberga

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Envifix AB
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • City Garden

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss