Waldemar

Underbara kille, livet har varit lite hattigt sista åren men nu har du hittat hem!

Du har fått en mycket bra matte och så fick ni tillökning av rara lilla Siri som också flyttade in! 🙂 Du är inte bara hemma nu killen – du har fått en egen familj – vi är så lyckliga för din skull. Många kramar från oss alla på katthemmet!

Om Waldemar

Waldemar dök upp i Orhems fritidshusområde våren 2010. Med tiden insåg en kvinna där att han var hemlös och i behov av hjälp.

Vi blev larmade och han fick komma till oss. Han fick ganska fort ett nytt hem men efter ett år fick familjen barn och de märkte då att Waldemar inte trivdes längre så han fick komma tillbaka till oss.

Waldemar är lite blyg och som många katter som har levt ett liv i hemlöshet, behöver han en lugn och trygg miljö för att våga njuta av livet fullt ut. Enligt hans tidigare matte är han världens goaste katt, han älskar kel och vill sova i sängen nära sina människor. Ett liv utan en kattkompis är inte ett alternativ för Waldemar, han tyr sig väldigt mycket till andra katter, vill vara dem nära och är snäll mot alla.

Waldemar söker nu ett nytt lugnt hem. I hemmet måste det finnas en kattkompis eller också vill han ha med sig en vän från katthemmet. Inga småbarn men lite äldre kattvana barn är nog inget problem. Viktigast av allt är att det finns mycket kärlek och god skinka! 😉 Waldemar beräknas vara född ca 2007.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Agria Djurförsäkringar
 • Envifix AB
 • Finborg graphic AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Zookompaniet
 • Vaxholmsveterinären
 • form och fason
 • Blomstra Ekonomi AB
 • City Garden
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Hill´s

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss