Willy Grey

willy hs

Världens bästa kattpappa som tog ut sina småttingar på äventyr

willy

Beskyddade dem och älskade dem

Willy,Ville, Vilja hs

Han har nu mycket sorgligt lämnat dem, oss och sin jourmatte i stor saknad.

Willy har varit krasslig under en längre tid, det har gått upp och ner och han har varit på flertalet undersökningar men trots det så kändes han ändå stark och vi alla trodde att han skulle bli bra, det kändes som att han var på klar bättringsväg. Men för en vecka sedan blev han akut sämre, det gick fort och det fanns inget vi kunde göra för att rädda honom. Trots att han var stor och stark så hade hans liv i hemlöshet satt sina spår…

Älskade Willy.
Vi är så ledsna att ditt liv inte blev längre, att du inte kunde få åldras i trygghet och njuta av livet till fullo i många år till. Vi är så ledsna att du och din Ville inte kunde få ett långt, tryggt och kärleksfullt liv ihop nu när ni äntligen hade hittat ert drömhem.
Vi är så många som kommer att sakna dig så mycket.
Du tog oss alla med storm, din härliga buffliga charm och ditt ständigt vakande öga på din son Ville. Du var så glad i livet och så tacksam över att hela din familj fått hjälp.
Vi är så ledsna Willy, du hade kämpat så hårt i många år som hemlös, kunde du inte ha fått lika många år inne i värmen som någons älskade katt.

Tack Emma – För den tid Willy fick hos dig.
Tack för att han på riktigt fick känna att han var en del av en familj, att han hade ett hem, att han var trygg och att han var riktigt, riktigt älskad.
Våra tankar finns hos Ville och dig och förstår vilket tomrum Willy lämnar efter sig.

Älskade, älskade Willy
Du var fantastisk på alla vis och du kommer för alltid att finnas i våra hjärtan

Om Willy

Willy dök med jämna mellanrum upp på Villagatan/Östermalm för att hälsa på Miss Grey som bosatt sig där under en altan på en innergård.Han hade uppvaktat henne flitigt och var högst troligen pappa till hennes ungar. När vi fick vetskap om deras öde i denna olämpliga miljö mitt i stan så fattade vi beslut om att ta emot dem omgående och på några dagar var hela familjen infångad (Miss Grey som var högdräktig igen och hennes ungar Ville och Vilja).

Willy var en riktigt charmig och cool kille som gillade att ta plats, han var  först fram till matskålen och ville gärna bli klappad och stå i fokus. Willy hade helt klart haft ett hem någon gång men tyvärr var han både omärkt och okastrerad vid upphittandet.

Han älskade sin son Ville och man hittade dem oftast ihop antingen sovandes, tvättandes eller så låg de och brottas med varandra – De hörde ihop och fick flytta för att provbo tillsammans hos en underbar kattfamilj i Sigtuna.

Willy, Ville

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Vaxholmsveterinären
 • Finborg graphic AB
 • City Garden
 • Hill´s
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Envifix AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Agria Djurförsäkringar

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss