Zingo

Zingo, det kunde väl inte bli bättre! Efter att tidigare levt ett liv som ensamkatt i lägenhet (vilket vi förstår inte passade dig alls) har du nu äntligen landat rätt!

Du har fått en härlig familj, du fick med dig din bästa kompis Hampus och ni bor i hus – det var allt vi önskade dig och vi vet att du är mer än nöjd! 🙂 Ryktet säger att du snart kommer få gå ut, vilket vi tror du kommer att älska. Men snälla Zingo, spöa nu inte på alla grannkatter du ser! 😉

Fina Zingo, ha ett underbart liv och ta väl hand om din ”lillebror” Hampus och resten av din nya familj.

Om Zingo

Zingo blev inlämnad på Bagarmossens djursjukhus för avlivning.

Ägaren hade gått med på att de fick försöka omplacera honom. Zingo har bott som ensamkatt och innekatt hos en heltidsarbetande familj. De omplacerade honom då de upplevde att han var opålitlig med barnen. Den senaste ägaren som nu tänkte avliva honom hade haft honom i 3-4 månader…

Vi bedömer att orsaken till hans beteende enbart beror på understimulans. Det klassiska misstaget: Skaffa en ensam kattunge utan att ha en kattkompis, arbeta heltid – detta blir resultatet.

På katthemmet fungerar Zingo bra med de andra katterna och har fått många nya vänner! 🙂 Han tar igen all förlorad lektid med dem! Zingo är för övrigt en mycket pigg, glad, lekfull och rolig katt som kommer att göra någon familj, där det även finns en kattkompis, väldigt lycklig! 🙂 Zingo är född 2011.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • Finborg graphic AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Vaxholmsveterinären
 • Hill´s
 • Envifix AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss