Hej på er!

Det va ett tag sen vi checkade ut från katthemmet nu och vi tänkte dela med oss lite om hur vi har det nu för tiden. Jag heter Bippe och bor ute på Lidingö tillsammans med min kompis Tigern (fast han heter egentligen Robert). Tigern är min allra bästa kompis och vi gör det mesta tillsammans.  Tigern har dock väldigt mycket spring i benen och ibland har jag sett att han är ute och träffar andra kompisar än mig!
Förut bodde vi i en lite mindre lägenhet utan balkong men då hade husse byggt en trappa ner från fönstret där vi hade vår ytterdörr så vi ändå kunde gå ut när vi ville. Nu har vi flyttat lite längre bort i samma hus och vi har fått en egen riktig balkong med en stor trappa ner på gräsmattan. Jag har inte sagt nåt till Tigern men jag misstänker starkt att husse och matte var tvungna att flytta för att Tigern blev för tjock för den gamla katt-trappan…
Den enda nackdelen med att bo på det nya stället är att grannen har en katt, Svante (bara namnet säger en hel del), som brukar komma in till oss och STJÄLA min myntastrumpor! Han bär med sin strumporna hem till sig och då får hans matte lämna tillbaka dom till mig, hon brukar stoppa ner dom i brevlådan alldelles kladdiga av att den där Svante tuggat på dem. Alltså fattar ni, det är ju mina myntastrumpor! Jag har försökt få husse och matte att göra en anmälan till kattpolisen men än så länge skrattar de bara och tycker Svante är gullig.
Nä nu blev jag så upprörd att jag nog måste smita över till Svante och äta upp hans mat som straff för att han stjäl mina grejer.
Tjingeling på er!
/Bippe & Robban-Tiger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Vaxholmsveterinären
 • Hill´s
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Envifix AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • form och fason
 • Finborg graphic AB
 • City Garden
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Zookompaniet

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss