Vår vinnare i tävlingen Katthemmets snyggaste nos är:

Fiffi af Kotteland – som vann med en noslängd över Prinsen!

Hejsan här kommer lite mer om lilla mig som utlovat!
Jag heter Fiffi af Kotteland, men nu vill jag klargöra att helst vill jag att mitt namn ska uttalas ” Fiffiiiii(!)” lite fransk touch helt enkelt – ja, då lystrar jag helt enkelt som allra bäst för då låter det lite mer ”tjejigt” helt enkelt. 🙂
Jag är som småtjejer är som mest, tänk er gulligull, nutti nutti och plutti plutti (översatt: man ska vara lugn och gulla lite med mig innan man klappar och gosar med mig med ett ”lätt” handlag inget gubb-kli i nacken på mig tack(!) ), lägg sen till lite stil.. alltså jag bara ääääälskar att fixa frisyren, så borsta mycket och gärna, Tack! 😀
Sen kan jag ju erkänna att med smicker kan man komma så långt att man t.o.m. kan få klia mig på magen, men det ska vara riktigt bra smicker som vilka snygga morrhår och plymig svans jag har osv. 😉
Såklart ska inredningen i mitt tycke gå åt det Rååååsa fast Lila är också jättesnyggt! Sen får man inte glömma lite Piff och fluff för att få den där rätta känslan och självklart är det endast ”Lugna Favoriter” som gäller på Radion, allt annat sånt där poppigt och rockigt överlämnar jag med glädje över åt brorsan Trasselsudden! Uch och fy säger jag bara.. *fnys*
Ska det serveras något extra gott så är det inte kladdig och smutsig blötmat som gäller, man har väl sin figur att tänka på! Men precis som man kan charma tjejerna som jobbar här med lite choklad kan man charma mig med lite temptations godisar sådär ibland, men det ska vara dom temptations som ligger i rååååsa påsar såklart! 😉
Drömmar? Tja… Ett eget hem såklart, jag är ju just nu ute och provbor (åkte i torsdags) hos en ganska så söt kattkille, men väldans blyg, vi får se hur det utvecklar sig!!!
Men annars – ska det resas runt så vill jag helst ha ett snyggt vrålåk, som en knall råååsa transportbox med bling bling och lite leopardmönster på kanske å drömsemestern vore väl ett kattspa… Hm…. Där man kunde få lite piffig klopedikyr kanske med lite glitterstenar å roooosa klolack med metallic hm… Å en oljeinpackning kanske, hmmm… *drömmer mig bort*…
Obs! För övrigt så donerar jag mitt förstapris, gourmé påsarna kan Prinsen å Majan få i kväll! 😀

Tjingeling från Fiffiiii

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Hill´s
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • Zookompaniet

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss