Älskade lilla Sandra

Sandra 2
Sandra har varit krasslig några månader och varit flera ggr till veterinär som inte hittat något solklart fel utan tolkat hennes symptom som problem till följd av virus. Eftersom hon blev sämre sista dagarna så åkte vi i tisdags åter till veterinär för att få en ny ordentlig undersökning och blodprovstagning.
Veterinären upptäckte då en böld långt in i överkäken och tron/förhoppningen var att det satt en tandrot rest kvar som skapat en ordentlig infektion. Ny tid för operation och röntgen sattes till torsdag. Bölden i käken röntgades då samt även Sandras lungor eftersom hon låtit rosslig och hostat en tid.
Under besöket så visade det sig att det var en tumör som satt i käken och Sandras lungvävnad var helt förstörd och lungorna var mest troligt fulla av metastaser.
Det fanns ingenting de kunde göra…
Vår älskade lilla Prinsessa Sandra har somnat in…
Vi kan inte förstå att du inte finns här hos oss längre Vi hade aldrig ens tänk tanken att du inte skulle finnas hos oss för alltid. Såklart är det naivt tänkt men det var så det kändes, du var ju vår lilla tjej, vår egen lilla Prinsessa
Att du fanns här hos oss var på alla vis så självklart det kunde bli. De sista åren hade du blivit så stark och frisk – Du strålade – Det fanns inte i våra tankar att det skulle vända även om du såklart började bli lite till åren…
Sorgen river i våra hjärtan och chocken över att du helt plötsligt är borta…Vi var på inget vis förberedda på detta och det finns ingen tröst. Vi kan inte ens tänka hur fruktansvärt tomt det kommer att kännas utan dig, du var så självklar för oss alla i allt vi gjorde under de dagliga sysslorna på katthemmet.
Du fanns alltid där – Dina önskningar fanns alltid i våra tankar och du fick oss ständigt att le. Nu faller tårarna tungt, sorgen gör så ont och du kommer fattas oss mer än du någonsin anar
Du borde ha fått några fina år till lilla Sandra – Men din tid hos oss var tydligen ute och vi måste nu försöka glädja oss åt vad vi ändå fick ge dig när du levde.

Älskade Sandra

Vi önskade dig tryggheten att du aldrig någonsin skulle behöva vara hungrig igen, att du alltid skulle ha rent vatten att dricka, att du alltid hade mjuka sköna bäddar att sova i, att du aldrig var ensam, att du aldrig behövde frysa, att du alltid skulle få något gott när du bad om det och att du skulle få något ännu godare om du inte var nöjd med första portionen.

Vi önskade dig glädje och lycka, att få busa och kela med dina vänner. Vi önskade dig ett hem och att få känna att du tillhörde någon. Men när du så tydligt visade oss att katthemmet var ditt hem så var det en självklarhet att det var hos oss du för alltid skulle få stanna.

Men mer än någonting annat så önskade vi dig kärlek och vi vet att du visste att vi älskade dig av hela våra hjärtan och där finns du nu kvar för alltid.

Sov gott  vår älskade lilla Prinsessa   [emoji black heart suit]
 
 
 

Kommentarer (8)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • Envifix AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Vaxholmsveterinären
 • Zookompaniet
 • City Garden
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss