Avrapportering från Miranda Storm

Ni som följer bloggen vet ju att jag har blivit bokad. Något som jag inte finner mig i hur som helst. Jag ställer vissa krav. Nu har jag iallafall lyckats ta reda på att det är en av volontärerna som har bokat mig. Jag vet vem det är. Hon är här vissa dagar och brukar städa rummet där jag helst håller till. Hon är väl rätt så trevlig. Hon brukar prata väldigt mycket med oss medan hon jobbar. Det är ju trevligt men ibland vill jag att hon ska vara tyst. Man vill ju få sova sin 5 timmars tupplur i lugn och ro, liksom.
miranda A
Här ser ni hur man ska bete sig. Snygg och lugn.
Ibland så ifrågasätter hon vårt beteende (hur vågar hon?). Eller inte mitt beteende så klart, jag är ju en drömkatt. Men jag har hört henne fråga Ibra Riddare vad han håller på med egentligen (fast med en ganska gullig röst). Det har jag faktiskt undrat själv också. Jag menar, han är schysst och så men han fräser lite hit och dit. När hon har frågat vad han håller på med så brukar han chilla lite och hon brukar klappa honom med ett av klappredskapen och då spinner han minsann. Hon har klappat mig också men med handen förstås. Jag menar, jag vet ju hur man för sig.
Ibra (3)
Ibra Riddare. Som ni ser har han en del att lära av mig.
Fast jag har hört att han har en stor fanclub bland volontärerna.
Han är tydligen så ”himla gullig”.

Hmmm… det här kanske inte blir så dumt ändå. Hon vet ju till och med att jag är fiskallergiker. Det är bara en sak som stör mig. Ryktet säger att hon redan har två fyrbeningar därhemma. Killar!
Nu måste jag fundera ut hur jag ska ta kontrollen direkt.
Vi hörs!
Miranda Storm
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • Agria Djurförsäkringar
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • City Garden
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss