Dag 1 – hos min nya familj

Nu ska jag berätta om det där underbara som hände efter att allt hade varit varit så hemskt!
Efter att ha blivit instoppad i den där lådan igen och efter att ha åkt något som luktade och lät illa och var rätt läskigt så kom jag fram till ett ställe där det fanns både stora och små människor å vet ni mer vad som fanns där??? Det fanns såna som jag där 🙂 Å jag blev så glad å jag blev varm i hela magen för jag trodde att jag skulle få vara ensam för alltid efter att mamma försvann…  Å så blev det så här i stället! Min mamma skulle vara så glad om hon kunde se mig nu det är jag alldeles säker på! [emoji heavy black heart]
Tuva pussar på Amber
Min första dag med min nya familj var jättespännande, här fanns det massor av kattungar precis som jag, min nya mamma Tuva berättade att alla sex kattungar nu var mina syskon och att jag skulle få bo här och aldrig mer skulle behöva gömma mig i något läskigt skjul igen! Hon sa också att ag får dricka hennes mjölk så mycket jag vill och hon ska älska mig lika mycket som sina andra barn! [emoji heavy black heart]
Aurelia och Amber
Det kändes jättebra så jag kollade runt lite och när jag kikade runt så kom min nya lillebror Aston efter, lite kul att få småsyskon så här helt plötsligt men man kan inte springa iväg för fort för då stannade han bara upp och pep och tjurade tills jag kom tillbaka.. ja ja småsyskon… *suck* 😉
Men sen var det dags för lunch å vet ni vad? Här får man verkligen kämpa för att få någon! Jag är ju inte direkt ensam om mamma längre så att säga… Men min nya mamma Tuva ligger så snällt kvar tills vi alla sju var mätta och belåtna. 😀 Efter maten så började mamma tvätta oss alla, även jag fick en omgång å så sa hon att jag var lite smutsig efter att ha bott ute, men nu är jag så ren och fin å visst är jag snygg!

Amber
Jag är liiite större än mina syskon, min nya matte gissar på att jag är ca 4-4,5 v gammal, jag kan inte räkna så jag kan tyvärr inte berätta hur gammal jag är för henne men mina småsyskon bryr sig inte om jag är lite större dom växer så det knakar säger matte och snart kommer det inte märkas att det är en vecka mellan oss i ålder.
Amber, Aimée och Avery
Nu vill jag gå och busa med mina nya kompisar igen, vi hörs imorgon då ska jag berätta mer om min nya familj! 🙂
Hej då från Amber! (Som de har döpt mig till 🙂 )

Kommentarer (2)

 • Ulrika Jansson

  Vilken tur att Du blev hittad av snälla människor men tragiskt att Din mamma försvann. Lycka till med livet, hoppas fler små missar får samma tur! Klapp från Ulrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Envifix AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Finborg graphic AB
 • City Garden
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss