Dag 2.

Nu har jag sovit en natt med mina syskon, jag vaknade några gånger av mina mardrömmar och för att jag saknade mamma, men min nya mamma Tuva var hos oss hela natten och hon kramade och pussade på mig varje gång jag blev lite ledsen.
Aurelia, Avery, Aimée, Adina, Adrian och Amber myser tillsammans
På morgonen efter frukosten så låg vi alla och mös tillsammans när matte kikade in för att kolla att vi alla mådde bra, såklart hade Aston bråttom att springa till henne men vi andra låg kvar och sov en stund till. 😉
Efter ytterligare ett mål mat av mamma Tuva (nu bråkar vi inte längre om maten vi vet ju att mamma väntar tills alla är mätta), så kände jag att jag behövde gå på toan…. mamma Tuva berättade hur man skulle göra igår så jag tänkte att det var dags att försöka själv..
Amber 1
Hmm.. hur gjorde man nu då, jo man grävde lite…
Amber 2
kissade…
Amber 3
å sen grävde man lite till… Sådärja! Titta vad jag kan! 😀
Matte ställer in små skålar med mat till mamma flera gånger om dagen, så idag tänkte jag att jag minsann ville pröva… Godast var nog dom där små hårda kulorna, och skålen med dom blöta kulorna (matte förklarade att jag kanske skulle börja med uppblött torrfoder och vänta lite med att äta torrfodret som det var).. undrar varför?! Sen kom det bästa av allt… Typ som mamma-mjölk fast i en skål. Gott värre!!! 😀 (Matte förklarar att det var modersmjölksersättning för kattungar, aja.. gott vare i alla fall!!)
Sömntutor Adrian, Aston och Amber
Eftermiddagsvilan hade jag och två av brorsorna tillsammans, det är vi som hänger mest.. dom andra hänger liksom inte med oss när vi sätter fart så att säga.. oj, ville ni veta vad dom hette också.. jo, såklart ni ska få veta, dom heter Aston och Adrian. 🙂 Nej, nu ska jag gå och jaga en lattjo liten boll… Jo, just det ja, imorgon tänker jag berätta mer om min nya familj och hur det kom sig att dom nu bor här hos vår nya matte. Ha det bra så länge! 😉
/Amber
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • Envifix AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • Hill´s

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss