Deal?

Min tanke är så här,
Jag ligger här å är så där oemotståndligt toksnygg som bara jag kan va – Å du va – Du matar mig med kyckling (nykokt självklart å lite så där lagom ljummen).
Okey
/Toy

Kommentarer (1)

 • Tänk om alla hade gjort så. Tänkt på kattens välbefinnande i första hand . Jag har tagit hand om många katter som folk helt enkelt har dumpat i vår trädgård . Vi har tagit hand om alla och sett till at dom har fått BRA hem. Jag har än idag kontakt med den första katten jag omplacerade. Det värmer i hjärtat . Sen alla SERIÖSA kattmänniskor!!!!! Vad anser ni om Länstyrelsens agerande???? De gör tillsalgen och Djuramulansen hämtar dom. Efter det faller allt på polisen Kan tillägga det att DJuramulansen äfer ett djurkramtorium och har en veterinär inhyrd . Han påstår att han säljer katter och hundarna för 500;-, men en kremering ligger 1700-2000 kr Då undrar jag vilket han tjänar mest på?????? Vet fall där djuägaren fick en räkning från polisen 660.000 kr och den andra 480.000 kr. Svaret dom fick av polisen när dom sa att dessa summor kan vi inte betala. Svaret var: Det Vet Vi Om . Ingen följer upp djurens status efter utplaceringarna . Om ni inte har sett programmet Djurinspektörerna så tycker jag att ni ska se detta När dom tog hundarna för stackars Charls p.g.a att låg någon påse i rastgården . Veterinärens utlåtande var: Hundarna är friska och glada. Jag hittar inga fel på dom . Trots detta får han inte tillbaka sina hundar. Jag har försökt att nysta i detta, ingen kontroll av Djurambulansen är gjord på 5 år och INGEN får gå i närheten av djurstallarna. Skyll inte på smittorisken. Han sätter alla katter i samma bur. Missförstå mej INTE Självklart så vi ha koll på .Vet också att dom har hittat friska katter döda i sina burar ett par dagar efter det dom hade kommit dit? Vad dog dom av människor gör att djur far illa. Inget snack om saken. Men det ska gå till väga på så ? Har hittat artiklar på internet där djurinspektörerna berättar hur de går till väga. Allt för att ta djuren. Och jag undrar om dom får ”pluspoäng” för vart djur dom tar . Hoppas att där finns sanna djurvänner därute som verkligen VÅGAR sätta sej upp emot Länsstyrelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • City Garden
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • form och fason
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • Vaxholmsveterinären
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss