Det går ett rykte på katthemmet…

…och det ryktet säger att JAG OCKSÅ ÄR BOKAD!
Charlie har öppet
Kan ni fatta? Jag menar, jag vet ju att jag är lite av en favorit hos många här på katthemmet. Jag är ju stor, ullig, gullig, har lite trasiga öron och en blick full av visdom och erfarenheter. Det går ju hem hos tvåbeningarna.
Men ändå! En bokning!
Anledningen till att jag är lite förvånad är jag att jag vet att jag inte har varit direkt tillgänglig under min tid här i Vaxholm. Till exempel så rumsterade jag uppe på en garderob länge och väl. Volontärer och personal fick klättra på trappstege för ge mig mat och hålla mina filtar fräscha och fina. Och, oss emellan, så tyckte jag att det var lite kul, jag hade kunnat komma ned och mingla med de andra lite tidigare men jag hade alldeles för roligt
Hur som helst så har jag blivit betydligt mer sällskaplig nu och glider runt på katthemmet med en självklar pondus. Jag har ju en gång tiden haft ett hem så jag vet ju egentligen hur man för sigså det ska nog gå fint det här. Å så får jag med mig ett helt gäng med polare – Schysst! Det här ser jag fram emot ska ni veta!
charlie
Vi hörs! /Charlie Gard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Envifix AB
 • form och fason
 • Hill´s
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • Vaxholmsveterinären
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • Zookompaniet
 • DjurID.se – SKKs ägarregister

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss