Doris flytt Dagbok

Hej allesammans!
doris
Ja ni vet ju att jag å Anastasia flyttade för att provbo å jag tänkte berätta lite hur vi har det! Först så åkte vi ju bil dit å det var lite läskigt men det gick bra… Sedan kom vi fram till det här ställer där det väntade 2  tvåbeningar å en katt-tant. Katt tanten heter Maran å hon fräste lite först å sa typ: Bara så ni vet va så är det jag som bestämmer här! Å de fattade vi ju snabbt – men de är ju inga problem vi är ju ganska van att ha morsor omkring oss! Första timmarna så var vi under sängen i det rummet vi skulle bo i. Vi låg där å kollade läget lite men redan på kvällen så blev vi nyfikna å gick vi runt å kollade läget i rummet å käkade lite å så.
Doris 1
Det verkade helt ok och den mindre tvåbeningen vars rum vi bodde i verkade jättesnäll och vi fick använda alla hennes saker sa hon – schysst va!?  Så dan efter så var ja bara tvungen att testa hennes liggbädd för den såg störtskön ut å i särklass den STÖRSTA jag någon sin sett! Jag snackar om FETT stor – Kolla bara! Jag testade att flygstarthänga därifrån – Å det gick toppen bra!!!
doris 2
Anastasia som är lite mer vuxen (som hon själv kallar det) kollade in tjejens sminkbord å testade lite prylar å speglade sig å höll på…
anastasia speglar sig
Sen vet ni! Dagen efter det så öppnade de dörren till vårt rum å fick kolla in resten! Å oj va det va spännande – en massa lek prylar å sen en till JÄTTE liggbädd till!!! Som vi bara måste testa på en gång – å den va jätteskön! Å jag tror minsann att det är här man ska vässa klorna också! Hi hi!
doris 3
Maran gömde sig lite i smyg å höll oss under uppsikt när vi testlekte leksakerna så att vi inte skulle ha sönder nått eller så – men de e cool – hon slappnar nog av så småningom när hon ser att vi faktiskt e väluppfostrade! (De e hon till vänster som gömmer sig bakom prazzelröret)
anastasia 2
Tjingeling så länge! Nu ska ja gå å kolla in matstället som de kallar för köket! Det luktar som om de håller på me nåt gott!Hej hej från Doris! (å Anastasia hälsar så gott) !
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Hill´s
 • City Garden
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Agria Djurförsäkringar
 • Envifix AB
 • Vaxholmsveterinären
 • form och fason
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss