En gång i tiden hade jag en flott adress..

Djursholms centrum
Där bodde jag å mina släktingar hemlösa, själv föddes jag ute under en bil..
Men så.. Livet kan förändras! Vi fick till slut hjälp å jag hade turen att få komma in till Katthemmet i Vaxholm i gott sällskap med min familj.
Lilla Grå (3)
Första tiden på katthemmet var lite läskig.. Men inte så konstigt att man är rädd när man först fångas i en fälla och sedan kommer inomhus när man levt ute i hela sitt liv ute… Det tycker i alla fall inte jag! Jag var i alla fall ganska rädd länge och försökte skrämmas genom att fräsa mycket! Ha, ha det hade god effekt! Sedan efter nått år eller så började jag tycka att det faktiskt var ganska skönt att bli borstad å kanske till och med klappad.. Åren gick och jag flyttade några gånger för att provbo tillsammans med min syster Stjärna men det kändes aldrig riktigt, riktigt rätt.. Vi kom alltid tillbaka till Katthemmet å vi var glada för det för kh var ju hemma för oss och vi trivdes bra och hade många vänner där.
Men så en sommar fick jag och syrran i alla fall följa med hon som faktiskt fångade in mig som ung hem för att ha lite sommarledigt från katthemmet.
Å vet ni? Här är jag kvar än! 😀Å jag tycker nu jätte, jätte mycket om att bli klappad å buren å kramad å pussad å jag sover i sängen – så klart! Jag bor här med fyra kompisar inkl syrran Stjärna å här tänker jag stanna. Hon som bor här med oss (som städar å ger oss mat och servar oss) muttrar lite när jag snor hennes kudde på nätterna, men…
LG det fanns 2
Hon har bara inte förstått ännu att det ju är miiin kudde nu… Tids nog hajjar hon nog läget!
LG det fanns en tid..
Hej då från mig!
Tidigare titel: Lilla Grå af Djursholm – nu:  L-G The Queen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens kom ihåg-kalender 2023

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2023

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • City Garden
 • Sorption AB / Toa Lätt
 • Zookompaniet
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • Hill´s
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Agria Djurförsäkringar
 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Djurskyddet DOSO
 • Finborg graphic AB
 • Lindas Harmoni

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid under kontorstid, tisdag-fredag och då avlyssnas även telefonsvararen. Vi nås säkrast via e-post.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss