Engla vill hälsa!

Hej hej jag känner att det är dags att skicka en liten hälsning till alla jag känner! 🐾
engla hälsar 4
Jag flyttade ju från katthemmet och fick följa med Alison & Vega hem till deras jourhem. Det var jättemysigt och jag gillar skarpt de tjejerna och väldens bästa husse & matte… 💕 Men.. jag vill ju gärna få komma ut lite å det är bra för min astma… Å jag är ju en robust tjej  (även fast jag har astma och är helt utan tänder). Matte & Husse var kloka att förstå det så en av de som jobbar på katthemmet erbjöd sig att jag skulle få komma till henne då hon har rastgård å bor ute på landet vid havet där det är en massa go havsluft.😀
Sagt å gjort jag tog mitt pick å pack å åkte dit! Det var jättenära katthemmet, såååå skönt (för jag hatar att vara instängd å åka bil.. ) Gissa om jag blev glad när jag möttes av gamla polare: Lilla Grå & Stjärna! Å en skitsnygg kille som heter Sammi som tar hand om och tvättar ss alla ( När han har tid). Jag vill bara säga att jag har det jättebra och jag är så duktig så jag har nu fått börja att gå ut på riktigt! I skogen… Sååååå mysigt!!! Men vi får bara vara ute en stund på dagen för på kvällarna kommer räven säger matte..
Och det är helt ok! Vi hänger i rastgården på kvällarna och jag brukar snacka lite med räven genom nätet. Han är gammal och trött å matte ger honom lite av vår överblivna mat..
Tjingeling från mig och ha det så bra! Jag vill speciellt hälsa till min försäkringsfadder & mitt gamla jourhem! Tack! 💚
engla hälsar 5
Stor kram från Engla som bor i permanent jourhem med Lilla Grå & Stjärna på Rindö.

Kommentar

 • Fina lilla Engla! Tack för hälsningen och vad härligt att höra hur bra ni har det tillsammans hos eran omtänksamma familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Agria Djurförsäkringar
 • Djurskyddet DOSO
 • Vaxholmsveterinären
 • form och fason
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Envifix AB
 • Hill´s
 • City Garden
 • Lindas Harmoni
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss