André berättar om fytten!

Tja ba! Jo så här va re  –  I torsdags så fick vi äntligen slippa den där hemska boxen som vi fått sitta i  i flera dagar… Å i stället så blev vi inlurade i transportboxar å så fick vi vinka till alla på katthemmet å så bar de ut oss i bilen å sen åkte vi jäääätte lääänge – så vi flyttar låååångt bort ska ni veta!
Men när vi äntligen stannade så blev ja rätt gla när jag fick se haket som vi ska flytta in i för där hängde den här fett snygga flaggan – precis min stil liksom! 😎 Coooolt!
I alla fall så fick vi bo i ett rum där det fanns en schysst säng å där under  provlåg vi under genast å kollade läget.  Å så fick vi lite snacks å förfriskningar så ja måste säga att de skötte sig exemplariskt personalen här måste jag säga!
Jag smsade lite hälsningar sen till brudarna på katthemmet för de är ju så hönsiga av sig – ni kan läsa här nedan!
Hörs! Tjara från André Lilla Grå å Trassel i natten hälsar! 😀
Fredag
Jag gillar min nya fräcka koja o äter godis ur händerna på småfolket som verkar bo här. De andra är inte riktigt lika coola som mig än, men de är framme o hälsar o äter strömming när det serveras, då passar människorna på att klappa oss allihop. Jag tror att Trassel o Lilla Grå kommer vekna snart, för de som bor här verkar inte ge upp i första taget. De säger att de ääälskar oss (o sen visar de tänderna, märkligt!) så det ska nog gå bra.
Trevlig helg på er önskar André
Lördag
Betjäningspersonalen låter hälsa att det var svårt att fota när det blåser – men de gjorde sitt bästa  (ja ville ha en bild på flaggan – så ni fattar va de snackar om)…  Sedan sa de att det vankas nykokt fisk om en stund. Kanske blir Trassel lite klappbar då…för han är lite feg just nu. Jag o Grå gör vad vi kan för att peppa honom o visa vägen till människorna.
Kram på er // André

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • City Garden
 • Envifix AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Finborg graphic AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Zookompaniet

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss