Gott Nytt År Önskar Vi Er Alla!

Vi vill tacka för all hjälp vi har fått under året och att vi tack vare Er har kunnat rädda så många kattliv under 2015!
Tack Alla våra ovärderliga volontärer som i ur och skur ställer upp och hjälper oss hålla rent och fint på katthemmet!

Tack Socialiseringsgruppen Ni gör ett fantastiskt arbete med att hjälpa oss att få våra skyggisar att bli trygga, modiga och glada katter som sedan lättare hittar nya hem! 
Tack Vår fantastiska styrelse Ni gör ett helt strålande jobb! Och har som vanligt fått massor av bra saker att hända. Vi är mycket stolta över er! 

Tack Alla ni som öppnat ert hem och ert hjärta för någon av våra katt-vänner i år, tack vare er kan vi fortsätta att ta emot och hjälpa katter i nöd. Ni har inte bara hjälpt den katt som ni adopterat utan även gjort en plats ledig på katthemmet så att en annan katt kan få vår hjälp! 

Ett stort varmt tack till er som adopterat någon av våra katter som har varit här lite längre eller som av olika skäl har lite extra bagage och därför haft svårare att hitta ett hem och en egen familj. Ni stärker vår tro och kamp om att det finns någon för alla!

Tusen Tack till alla som givit oss bidrag och till alla faddrar och medlemmar – Ert stöd är ovärderligt och hjälper oss fortsätta kampen för de hemlösa katterna!

Tusen Tusen tack till alla er som köpt vår kalender i år! Det ger oss möjlighet att fortsätta driva katthemmet!

Vi är er innerligt tacksamma – Alla ni som skänkt pengar till Lilla Loppans fond.   Lilla Loppan lever i våra hjärtan och tack vare hennes minnesfond har vi kunnat hjälpa många behövande katter med operationer som vi annars inte skulle haft råd med.

Tack till alla våra jourhem som alltid ställer upp! Katarina, Eskil och Ulrika på Kotteland, Angela med familj, Elina mfl – Vad skulle vi göra utan er, Stort Tack!

De outtröttliga kattfångar drottningarna: I ur och skur, med långa resor och många långa kalla nätter har ni vaktat fällorna och fångat in samt hjälpt ett stort antal katter in i tryggheten! Isa, Liselott, Anette, Pirjo – vilka hjältar ni är!

Tack Veterinär Therese Höjer för i år! Du har varit ovärderlig och vi önskar dig lycka till med bebisen!

Veterinär Margareta: Vi är så tacksamma för dig och för att du finns här för våra katter och oss! 

Stort Tack till Täby Kyrkby veterinärklinik, till veterinär Bosse, Gunilla & Johanna som tar sig an allt våra katter behöver hjälp med och de fantastiska sköterskorna Carina, Ann-Sofie, Åsa på kliniken som alltid orkar svara på våra frågor!

Tack för alla fantastiska julklappar och fina julkort våra katter har fått, för att de nu kan njuta av extra mycket godsaker, kan leka mer än någonsin med sina nya leksaker! De vill skicka ett stort tack till er alla!

Ett varmt tack till Sofor Pets för chippläsarna ni skänkte och tack Ulla-Stina!

Tack för alla bidrag till chippläsarna  För pengarna som blev över köpte vi en webbkamera så att vi kan övervaka sjuka katter när vi inte är här!

Tack för alla bidrag som kom in till Mysan Käll  Utan er hjälp hade vi inte haft råd med Albano räkningen!

Tack till Sofor pets på Söder som skänkt oss foder under året!

Tack till Arken Zoo i Västerås för allt det fina fodret vi fått! 
Tack till Toxashop som skänkte oss en Havaheartfälla!

Tack till Biabedd för alla mjuka bäddar, de uppskattas mycket av våra katter!

Tack till Supercat som skänkte oss välbehövliga flygburar för trygga transporter!
Tack till er som tar ansvar!  Som kastrerar samt id-märker er katt – Tack – ni bidrar till att hjälpa katterna att höja deras status. Ni ser till att er katt alltid kan hitta hem och aldrig kommer att uppta en plats på ett katthem som någon annan behöver mer! Tänk om alla tog det ansvar som ni gör – då vore livet mycket lättare för väldigt många katter. 
Sist men inte minst vill vi: Tacka alla våra älskade Katter på Katthemmet i Vaxholm! Att vara i er närhet förgyller våra liv, trots era svåra bakgrunder och bristande förtroende för oss människor så släpper ni oss sakta men säkert nära, ni ger oss ert förtroende.Vetskapen om att vi kan hjälpa er att få ett tryggt och kärleksfullt liv är vår största belöning! Ni ger oss styrka att orka kämpa vidare!

/Madde, Anna, Ninni & Ulrika 

Kommentarer (3)

 • Tack själva ni som kämpar! Hoppas det här nya året ger er kraft att fortsätta att orka kämpa! Hoppas även att år 2016 blir bättre för dom katterna som fortvarande springer hemlösa där ute i kylan!

 • TACK Ni Alla..
  Att komma på torsdagar och volontärjobba är bästa dagen på veckan 🙂
  Katthemmet är en varm plats med mycket hjärta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Agria Djurförsäkringar
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Envifix AB
 • form och fason
 • City Garden
 • Vaxholmsveterinären
 • Hill´s
 • Zookompaniet

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss