Hallå där!

Har bestämt mig redan och tänker stanna i Hässelby.  🙂
Jag har fått en kompis att busa med (ni vet sköldpaddan Zeta som slöade i rastgården hela dagarna hos er). Hon var väldigt kaxig och svartsjuk första veckan men lär upp mig nu så att jag kan delta i hennes lekar. Människorna får vara med ibland eftersom de har så kuliga prylar åt oss. Malte tittar mest på och brottas lite med oss, han är min vilokompis bakom soffan. Han älskar elementet och är glad att han slipper gå ut ens på balkongen. Zeta ligger nära människorna och jag får vara i fred i min garderob på dagarna när jag vill. (En gång i tiden var det visst min nya mattes garderob). När vi är ensamma hemma radar vi upp oss alla tre på soffan. I natt hoppade vi omkring på den ena människan som råkat somna där, men hon vägrade att flytta på sig.
Ja, de här människorna då, har lärt mig lite av Zeta hur man ska bete sig, fast jag tycker att Z och M är lite väl försiktiga ibland, framför allt är dom himla kräsna. I morse tog jag en godis ur min nya mattes hand! Min nye husse känner jag ännu bättre eftersom han inte sover så mycket på natten när vi är vakna:-) Å vilka godisar, sen! Sen glor de på mig och berättar hur sööööööt och vacker jag är. Guuuullle, säger dom. Jag ser lite rädd ut här på Björnes filt, men fotot tog de typ tredje dan eller nåt. Man heter ju inte Sweatheart utan anledning, men man tar ju ändå åt sig lite extra när man blir hjärntvättad med det:-). Dom gillar mina vita strumpor starkt och frågar om jag använder locktång på bröstet. I morse försökte jag få deras porslinsuggla att flyga. Det blev platt fall och en krasch. Hu! Men Zeta säger att de här människorna är snälla även när de visar tänderna och kluckar med rösten. Så de är nog ingenting att vara rädda för egentligen, jag får nog snart sluta med det snart.
Vill ni träffa mig får ni komma och hälsa på i Hässelby:-)
Kram Florence
 

Kommentarer (1)

 • Hej Florence, låter som om du verkligen trivs i ditt nya hem med Zeta & Malte och 2-beningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • City Garden
 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • form och fason
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Hill´s

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss