Hälsning från 6-pack

Hej nu är det min – Julias tur att skriva brev!

julia 2
Nu har jag och polarna bott här i södern ganska länge. I början hängde jag mest med brorsan Didde (Didrik) och Jasmin. Tvåbeningarna, som jag börjat kalla Husse och Matte, klappade och höll ofta på med grabbarna. Jag kollade noga vad de gjorde för att se om de var snälla. Grabbarna verkade gilla det dem gjorde och ville ha mer gos så jag har förstått att Husse och Matte är snälla! Efter ett tag insåg jag också att Husse har bra smak när det gäller TV-program och jag har spenderat flera kvällar med Husse framför TV:n. 👍 Matte däremot har i mina ögon usel smak och dessutom snor hon min plats när hon sitter i TV-soffan 👎. Jag har försökt tala henne till rätta genom att stirra lite irriterat på henne men hon verkar inte fatta…🙄
Det tog ett tag men till slut har jag lärt dem hur man skall servera BARF så nu älskar jag det och brukar visa det genom att ligga på golvet och visa min gudomliga mage för dem när de gör i ordning maten. Några gånger försökte de ge mig vanlig mjukmat i stället. Jag visade genast och tydligt min besvikelse över detta svek, nu har de förstått att så gör man inte mot en katt-dam som mig! 🐱
Jag har blivit jättebra kompis med Asta, vi busar jätte ofta med varandra.Jag tycker det är jättekul när hon jagar mig över hela huset, men ibland är hon lite seg och jag får springa framför henne innan hon kommer igång. Självklart busar jag ofta med min älskade Didde fortfarande. Vi busar varje kväll med Husse och Matte. Ibland är de lite sena så då får vi påminna dem. (Jag har hört dem säga att jag har blivit som Asta var förut)… Å det tolkar jag som positivt, så klart! 😌
Jag går inte ut på altanen lika ofta längre för det har börjat bli lite kallt och regnar. Jag går mest ut och sniffar runt lite kort innan jag går in igen. Molle verkar dock inte ha något emot vädret han vill fortfarande vara ute ofta och lääänge. För några veckor sedan provade jag att sova vid Husses fötter på hans täcke men han rörde på sig i sömnen så det blev inte långvarigt… Hoppas han kan lära sig att ligga stilla när han sover!
Med andra ord – vi har det jättebra här och alldeles snart är vi alla adopterade av Matte & Husse och adressändrar för gott! 💜
Massor av kramar till alla på katthemmet från mig –  Julia! 😻
Här är lite bilder på oss:
bords hänggäng
Det bästa man har – har man på bordet! Å det är vi så klart!😃
jasmin Molle
Jasmin & Molle har mysstund i solen. 😍
webmail.binero.se
Soffmys!
Molle Asta
Mårre håller om sin Asta 😍
molle
Mårre myser i mattes famn… 😘
jasmin
¨Mamma Jasmin¨ har ¨egentid¨… 😻
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Djurskyddet DOSO
 • Lindas Harmoni
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Vaxholmsveterinären
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • City Garden
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Hill´s
 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • Agria Djurförsäkringar

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid under kontorstid, tisdag-fredag och då avlyssnas även telefonsvararen. Vi nås säkrast via e-post.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss