Hälsning från DaVinci

Hej Katthemmet!
Förvisso är det matte som betalar in pengarna till Lilla Loppans fond men det är jag, DaVinci, som vill ge en julklapp till alla goa katter o människor på Katthemmet! Extra bra är det naturligtvis om den kan hjälpa någon kisse som är sjuk och har det särskilt svårt. <3 Tack för att ni finns! Hur skulle det annars gått för mig? Jag har det jättebra här hos min nya familj och det har varit ett spännande år för mig med många nya upplevelser. Jag har lärt mig att gå ut – det är supermysigt, fång möss är jättekul – men det här med kyla det gillar jag inte – då snusar jag inomhus. Och så har jag varit på långtur till sommarstället – dit får man åka bil i många timmar, sedan båt och sist skumpa en bit på en flakmoppe – så det är ganska tufft, men väl värt det när man kommer fram – för där finns klippor o träd att klättra i och en sandstrand att busa på! Min storebror Jansson håller ett vakande öga på mig, det är bra – för jag är ju inte så van utekatt – men jag börjar känna mig rätt säker numer!
KRAM o GOD JUL från DaVinci med familj 🙂

Kommentarer (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • form och fason
 • Hill´s
 • Envifix AB
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • DjurID.se – SKKs ägarregister

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss