Hälsning från Gösta, Signe och Izza

Hej katthemmet i Vaxholm!
Här kommer en hälsning ifrån mig, när jag bodde på katthemmet hette jag Hero men fick ett nytt namn som nu är Gösta. Jag prov bodde i Täby hos Anki. Några dagar innan julafton ringde Anki till Madde och sa vad Jag skulle få i julklapp. Gissa vad det var??? Jo jag skulle få bo kvar.Det fanns två tjejer där Signe och Izza som visst också kommer ifrån katthemmet i Vaxholm. Det var lite läskigt. Så jag kröp under säng och soffa, där kände jag mig säker. Ibland låg jag på stolen under bordet, och där fick man ju inte ligga också spana. Nej då var det dax för klapp och gos och lite med borsten. Matte kände hur jag skakade med det var mysigt och skönt ändå. Men efter ca 1 1/2 månad kände jag mig säkrare. Gick ut i köket och åt. Låg på mattan under bordet och såg på tv. Ibland hoppade jag upp i soffan och kollade. Och nu varje natt ligger jag vid fot änden i dubbelsängen och sover. Matte är en riktig sömn tuta. Så då försöker väcka matte genom att hoppa upp på nattduksbordet. Signe och Izza biter i fötterna. Vi vill ha mat. Matte säger att jag är ett riktigt matvrak. Slickar skålarna tomma.
Det var allt ifrån mig.
Signe och Izza hälsar också 🐾🐾🐾

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • form och fason
 • Hill´s
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden
 • Agria Djurförsäkringar
 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • Vaxholmsveterinären

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss