Hälsning från Måns och Tizzla

Hej!
Jag lovade att höra av mig och tala om hur det gått med Måns. Han kom ju till oss den 19 september och var då ganska undernärd och svag, hade ett sår på ena sidan av ryggen. Men efter besök hos vet, lite medicin och god mat så har han nu på bara några veckor blivit mycket rundare och verkar ha landat hos oss.
Han är en mycket alert och cool kille som gillar mat, att leka och vara ute mer och mer på dagarna. Han är en mycket lugn och försiktig herre som inte muckar med andra kompisar i området, går hellre undan. Det är ju många kissar här runt om, men de flesta är snälla så jag tror inte han kommer att få några problem.
I början ville han bara gå ut på kvällen en liten stund, på dagarna ligga på sängen. Det verkade som om han lämnats ensam en ganska lång tid innan han kom till oss, men nu har han verkligen vaknat till liv, så jag hoppas och tror att han kommer att trivas hos oss.
Det bästa av allt är att han har ett mycket lugnt inflytande på virriga Tizzla, som är ett litet yrväder och jamar mycket när hon vill något. Men nu har det blivit alldeles tyst, de trivs jättebra tillsammans. I början körde hon bort honom vid matdags men nu sitter hon snällt och väntar på sin tur. Ja, tänk vad en så stilig herre som Måns kan bidra med.
Vi är så glada för Måns och sätter stort värde på att vi fick ta hand om honom.
Ett stort tack till er på katthemmet.
Vänliga hälsningar
Astrid och Tore

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • Agria Djurförsäkringar
 • Vaxholmsveterinären
 • form och fason
 • City Garden
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Hill´s
 • Envifix AB
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss