Hälsning från Nisse

Jag trivs här på landet med gamlingarna. Jag höll mig lite på avstånd i början, man vill ju inte verka naiv. Men sen tinade jag upp och när det visade sig att gamlingarna var riktigt väluppfostrade så kände jag att det här blir nog bra det. Jag fick till exempel snabbt lägga beslag på husses TV-fåtölj. Honom förpassade jag till en pinnstol på kvällarna. Och på nätterna sover jag vid mattes fötter ä, trots att hon då får ligga prick still för att inte störa!
Jag har precis börjat gå ut lite, var inte värt innan, var ju så kallt! Men jag håller mig inom synhåll från huset. Annars blir gamlingarna så oroliga… Jag gillar inte när det kommer gäster, då väntar jag på övervåningen tills de åkt! De enda jag kommer och hälsar på är gamlingarnas barnbarnsbarn, två tvillingar på 10 månader. De är lagom stora tycker jag. Typ som mig. Då kommer jag och pratar lite. Fast deras mamma säger att jag är tjock. Pyttsan! Nä, nu ska jag nog gå och säga åt matte att borsta mig, måsge få fram finpälsen nu när det är sommar. Hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Zookompaniet
 • Finborg graphic AB
 • form och fason
 • City Garden
 • Hill´s

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss