Hälsning från Tompa adopterad 2009

Hej på er i Vaxholm!
Jag heter Tompa och är en rödfärgat hane. Jag blev adopterad av en familj i Vallentuna i juli 2009. Då fick jag en gammal kattdam (15 år) som kompis.
Sedan 2015 påsken har jag flyttat permanent  med familjen till deras gård i Huddunge, Heby. Jag var ensam katt bara några månader när min dog detta år. Sedan fick jag en ny kompis. Hon kommer ursprungligen från Uppsala katthem och är helt svart med några få vita strån på bröstet. Vi trivs väldigt bra ihop och matte säger att vi är världens gosigaste och snällaste katter.
När jag var ensam katt hade matte åsikter om min attityd mot möss. Huset ligger ju på landet så några möss tar sig in i huset.  De har väl också rätt att ha det varmt och skönt inomhus på vintern, varför ska jag jaga dem? Jag bara frågar!  De fick ju äta från min matskål, jag får ju så mycket mat jag vill.
Matte gosar mycket med mig och säger att mina främsta meriter är att jag är gullig och snäll. Nickitta (min nuvarande kattkompis) kom med meriten att vara duktig musjägare.  Och det är hon! Första natten i huset åt upp henne min muskompis! Jag tycker att det väldigt intressant att se på när hon jagar.
Jag sänder ett par bilder så att ni ser att jag mår och ha det mycket bra!
Med vänliga hälsningar,
Tompa
PS. Jag sände en liten hälsningar via mattes bank till er. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Envifix AB
 • Finborg graphic AB
 • form och fason
 • Vaxholmsveterinären
 • Hill´s
 • City Garden

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss