Har ni hört?!

Jo, några som har varit här och hälsat på ett par gånger nu vill att jag, min son Marley och våra vänner Zenobia och Zack ska komma hem till dom och provbo, spännande eller hur!! 😀
Bobby
Marley fick en boll av en av dom mindre tvåbeningarna som han är jätte STOLT över och han jamar och ojar sig över att den bollen minsann nu är ENBART hans! Fast sen fick han minsann veta att man ska dela med sig och det har han gjort (om än motvilligt) men gissa vem som sussar med bollen om dagarna? Och sen säger han att jag ska sluta behandla honom som en unge… Han beter sig ju precis som när han var liten å leker som om han vore en kattunge så hur ska jag kunna se honom som stor pojke då va?!
Marley
Sen så vet väl alla att han aaaalltid kommer vara min lilla pojke.. spelar ingen roll hur gammal han blir – Marley är min son och pappa vet bäst, så det så!
/ Bobby
Marley redigerad bild
Nä nu är du bara löjlig farsan! 😛
Visst har jag lattjat mycket med bollen men inte har jag haft den som någon snuttefilt heller… störtlöjligt! Och du nu när jag börjar bli en stor grabb på riktigt tycker jag du kan sluta bete dig som att jag vore typ 5 månader…
Men jag håller med pappa om att det ska bli såååååå roligt att få provbo hos vår nya familj, jättespännande faktisk – å vet ni? Vi åker redan på onsdag!!!
Vi hörs!
/Marley
 
 
 
 

Kommentarer (1)

 • Önskar dig all lycka Marley och så klart alla dina kompisar också. Kommer du ihåg när du fortvarande bodde i skogen? Du satt alltid på kullen och väntade på oss när vi kom med maten. Du var mest modig av alla dom över 20 katter som höll till där. En gång när jag och min kompis satt på klippan på sådana där varma sittdynor och min kompis skulle gå på ”toa” satte du dig på hennes dyna alldeles nära mig. Vårt bekymmer började bli vad vi gör den dan när du följer med oss till bilen! Men som tur var fick du komma till underbara Vaxholm innan dess. Även Bobby och Sammy. En sak till. Varken du eller vi kommer nog aldrig glömma hur genomblöta vi blev den dagen. Så underbart att ni nu fått ett alldeles eget hem!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Agria Djurförsäkringar
 • Vaxholmsveterinären
 • Zookompaniet
 • Hill´s
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • form och fason
 • City Garden
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss