Hasta la vista!

Bye bye, jag drar nu
De där människorna som var här och snodde åt sig Malte och Zeta har ringt till brudarna och sagt att de ska skicka över mig me –  Jätte spännande tycker jag!  😎
Jag har ju ingen aning om var jag ska så lite läskigt är det men jag tänker så här: Zeta bor där och henne kan man ju busa me, Malte bor där och han är ju tjock och go så honom kan man sova hos, människorna ska tydligen vara jätte bra typ servera mat när vi e hungriga, städa efter oss och ofta säga att vi är väääärdens fiiiinaste….
De har en sån där rastgård typ…fast den sitter tydligen lite högre upp men den den ska tydligen vara klädd i sånt där nät så vi inte kan ramla ut när vi sitter och låter vinden fladdra i morrisarna. Å hoppas de har braiga hyllor där så att ja kan få flyga lite – ja e ju nått i världsklass typ (som ni kan se på bilden)!
Jag menar med dessa förutsättningar så kan det väl inte bli annat än superbra? 😛 Så bye bye, inte så troligt att jag kommer tillbaka igen 😉
(Det enda det kan falla på är käket – typ om de skulle va för kasst…)
Hare! /Florence

Kommentarer (2)

 • Louise Forssell

  Hej igen. Äntligen en ledig dator! Det är rätt läskigt här, faktistk, men man kan faktiskt varken klaga på käket eller servicen. Phu. Å godisarna ska vi inte prata om… mums! Den där Ingrid som ska passa oss på julafton hade tipsat dom om Bilanx. Åsså har dom har massor av finfina gömställen. Det blev för obekvämt bland kastrullerna i köket så på dagarna ligger jag i ett skåp med massa mjuka kläder. I natt sov jag hos Malte bakom hans soffa. Vilken snygging han är, hade glömt…:D Jag tror att han gillar mig skarpt.
  Men den där Zeta, hon tror att hon äger stället här. Hon lade sig direkt på filten i min nya toa som jag fått med mig från er. Men jag tog hennes! Dessutom är hon tröttsamt energisk. Ge mig lite tid här så ska jag ta det ur henne! Man ska ju uppföra sig i början, har ni sagt;)
  Hälsa gulle-Björne. Jag saknar honom och er, men de andra gillar ju att vara här så det kanske blir bra till slut! Det är ändå kört, för aldrig att jag kliver in i transportburen igen! Kram till er allihop från Florence:D

  • Hej lilla Florence!
   Roligt att höra från dig! Moa hälsar så mycket också till dig hon säger att det blev större plats på hyllan nu… (va hon nu menar me det, damer kan va lite knepiga att förstå sig på ibland tycker jag). Men i alla fall så vill vi önska dig lycka till å den där Zeta sätter du snart på plats! (Men du kanske inte ska sätta dig på henne, hojtar Pillan – va hon nu menar med det?)
   Ja, ja det ska nog gå bra ska du se, vi hörs av!
   Stor kram från oss alla här på katthemmet
   /Björne the Grandfather

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Hill´s
 • Zookompaniet
 • Agria Djurförsäkringar
 • Vaxholmsveterinären
 • form och fason
 • Finborg graphic AB
 • City Garden
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss