Hej alla katter & människor på katthemmet!

Jag Smilla (blondinen i familjen), kom 2011 till matte & storasyster Moa (oxå från Djurhjälpen 2003).
Jag vill bara hälsa er alla att jag mår bra, min syster Moa försöker förbereda mig för för livet utomhus, när matte har semester ska jag få prova gå ut igen ( har provat två semestrar innan), men jag har lite svårt att förstå varför hon blir så orolig när jag inte kommer hem. Första året var jag borta fyra dygn, sen blev det fällan & förra sommaren var jag borta 9 dygn, matte ställde ut mat i fällan men jag är så lätt att den inte löstes ut. Så efter 9 dygn kom jag in hungrig & törstig + massa fästingar. Matte hjälpte mig med dom, sen blev det till att var inne då vi är på landet. Det finns så mycket spännande saker där ute!
Vi hjälpte oxå en hemlös katt förra året att komma in i värmen till er, han är mycket stilig & heter Putte. ( Men han får inte platts i mattes lägenhet, det skulle bli för trångt för oss)
Moa är visserligen 7 år äldre än jag, men hon förstår hur det är att växa upp utan sin mamma, hon har berättat att henne hittade dom i en kartong med sina två syskon i Norrtälje (dom var mycket små, enligt Moa själv & behövde dia & växa upp & lära sig bli katter). Hon fick en snäll annan kattmamma som tog hand om henne & hennes syskon (det heter vist jourhem, verkar bra)!
Just nu ligger vi & sover, men om två veckor säger matte att det är den där SEMESTERN! Jag ser fram emot att få gå ut, lovar att sköta mig bättre denna gång.
Bamse kramar till er alla, människor som katter önskar Smilla & Moa.
Matte Carina & husse Jan hälsar så gott till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • City Garden
 • Vaxholmsveterinären
 • Hill´s
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • Agria Djurförsäkringar
 • Finborg graphic AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Envifix AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss