Hej hej!!!

Ni har väl inte glömt bort mig va?!!!

Felix 2
Bara för att jag inte bor på katthemmet längre så betyder det inte att jag e off eller så va!!! Ja är fullständigt närvarande fast på annan ort och behöver fortfarande ett – föralltidhem – då hon som har mig nu inte kan ha mig forever – tyvärr...(för hon e rätt snygg å luktar gott å så…) Men men… Det ska väl ordna sig – för vem kan säga nej till nån som MIG???
Ja e Snygg – i mina bästa år- välsvarvad- luktar helt ok tycker jag! (tar på lite Old Spice på lördakvällar för att Blondie här hemma ska få lite extra gott) sååå – med andra ord – det finns inget att anmärka på!
Hör av er!!! Först till kvarn… Å du… Jag väntar på just DIG!
Felix 1
/Felix the one and only

Kommentarer (1)

 • Felix ” vill bara tillägga att jag nog varit hund i mitt förra liv för jag följer med överallt vart än den tvåbenta går. Sover ganska mycket och då vill jag helst sova tätt intill en människa. Helst på rygg och bli kliad på magen och mellan frambenen. Men ni ska ändå inte tro att jag bara slöar för när jag är på lekhumör så går det undan.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Hill´s
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden
 • Agria Djurförsäkringar
 • form och fason
 • Vaxholmsveterinären

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss