Hej Jag heter Amber!

Hur jag fick det namnet ska jag berätta sen, nu vill jag berätta vad som har hänt mig –  allt e jättekonstigt…
Jag är ju ganska liten så jag kan inte komma ihåg så mycket av vad som hänt egentligen men jag vet att min mamma bar mig i nacken och att hon klättrade  å sen lade mig i en låda typ å där var vi  i några dar, hon försvann ibland å så kom hon tillbaka å lät mig äta (dricka mjölk) men så hände det jätteläskiga!
Min mamma bara försvann – Hon gick ut som hon brukade men den här gången så kom hon inte tillbaka…
Jag väntade och väntade och fast hon sagt åt mig att jag måste vara knäpptyst så kunde jag inte vara tyst längre för jag var så hungrig och jag var rädd och jag var ensam… Så jag var olydig jag började pipa… Jag pep och pep så att mamma skulle höra å komma tillbaka men hon kom inte. Jag fick somna hungrig den natten också…
Den natten drömde jag att min mamma kom – men hon stannade inte hon tittade mig djupt in i ögonen och sa pip högre hjärtat – pip högre så ska du bli räddad!
När jag vaknade så var jag så ledsen men jag mindes vad mamma sagt så jag pep och pep och pep… Å så hörde jag någon som var utanför min kartong och plötsligt så blev det ljust och en människofarbror tittade ner på mig! Å jag blev så glad  att någon hittade mig även om det inte var min mamma… Han lyfte upp mig och sen hände det konstiga saker men i alla fall så var det en människotant som gav mig mat å det kände bra i magen igen eller i alla fall bättre å sen hände det mer konstiga saker jag blev stoppad i en låda igen och så lät det illa och luktade konstigt å sen så var det någon som öppnade lådan och vände och vred på mig å sen blev jag instoppad i en annan låda !
Amber 1
Amber 2 M
Amber 3
Sen luktade och lät det konstigt igen… Å sen – sen  hände det underbara 🙂
Men det ska jag berätta i morgon !
 

Kommentarer (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Vaxholmsveterinären
 • form och fason
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Envifix AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss