Jag – Assistent Michelle!

Här med bild på första arbetsdagen. Det är en del småsaker att skjutsa från skrivbordet till golvet hela tiden som ni ser. På fritiden skjutsar jag numera möss runt lägenheten och spelar bollspel. Har varit tvungen att dubblera torrfoderintaget för att orka med allt jobb… Cheezedoodles, husses torrfoder, funkar också bra kan jag berätta. Fast jag har bara fått slicka på det lite grann så länge…
Michelle jobbar
Min historia – om ni undrar vem jag är:
Jag heter alltså Fröken Michelle och är fyra år gammal. Jag levde med min husse i en lägenhet sen så länge jag kan minnas. Husse var inte frisk och en dag så var han bara borta… 💔 Jag bodde då själv där i lägenheten, det var jätteläskigt… Men som tur var fanns det snälla grannar, de kom in och gav mig mat och fixade toalådan varje dag. De ringde också Katthemmet i Vaxholm som kom och hämtade mig (fast de fick leta en stund för jag är jätte, jätte bra på att gömma mig)
michelle 1
Det var läskigt att bo på katthemmet först för jag har aldrig varit någon annanstans än hemma, jag kunde inte äta för det var så konstigt. Men de hade gjort i ordning min box med gömställen å bäddat mjukt med rena fina filtar och redan efter nått dygn kändes det bättre, de trugade med gomat å till slut så kom aptiten tillbaks! De borstade och kelade jättemycket med mig så efter ett tag kände jag mig trygg och glad igen! Jag blev kastrerad (för det var jag inte) Id-märkt och vaccinerad. 👍
Jag träffade en jättesnäll volontär som jobbar där ibland, hon skötte om mig och jag kände att jag gillade henne jätte jätte mycket! 💕
Å då förstår ni som hände det braiga! Jag fick frågan om jag ville följa med henne hem!!! Å så klart jag ville det! Nu provbor jag där med henne och hennes snälla husse. (Jag har redan bestämt mig för att jag inte tänker flytta nått mer men jag har inte berättat det för dem ännu! 😻 Ja menar hur skulle de nånsin klara sig utan mig? Jag är ju världens bästa assistent som håller ordning och reda här hemma! ) 😎
Michelle
Hej då Hej från Michelle! 💗
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Zookompaniet
 • City Garden
 • form och fason
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss