Jo det är sant!

Jag är hemma igen Hemma hos mina mattar i Danderyd. Varför jag drog iväg så lääääänge? Eh… Hm… En man är ingen man om han inte har hemligheter…Allt har en orsak och i det här fallet så… Ja alltså det var den där musen som jag jagade den drog in i skogen å sen så var det så spännande å så kom jag inte riktigt ihåg vilken tall jag hade svängt höger typ… 😳 Ja mena ja hade ju viktigare saker för tassarna!!! Så det blev bara så helt enkelt!
Men oj oj oj vad jag gick 😉  Jag gick och gick och gick å så till slut så kom jag fram till ett hus (i typ norra Täby) å de bjöd in mig på fika å sen kände jag att det var väldans skönt att ha lite matta under tassarna igen så jag gjorde mig ingen brådska.  Kändes dumt också att lämna knät på lilltjejen i familjen som var sååååå nice å det blev som det blev… Men så helt plötsligt så fick de för sig att ta med mig till veterinären å kolla mitt chipp. Å de va väl bra för då fick de veta vart jag hade gått ifrån. Å sen när jag kom hem till mina riktiga mattar så kom jag ju ihåg…  Här fanns ju min favo fåtölj å min säng osv… Här e lite bilder på min hemkomst! Jag fick ju trimma tanterna så att de serverade mig mat i den takt jag behövde – men nu har de lärt sig å jag behöver inte vänta på käket längre!  (Lägg gärna märke till hur smal, snygg å vältränad jag blivit!)
Hej då från Smokey Smoken Smocks

 
 

Kommentarer (1)

 • Lisbeth Pousette

  Så underbart att du kom tillbaka Smoken, säger en av dina mattar. Som också
  tackar Anna och Madde och familjen i norra Täby, som tog hand om mig och
  hjälpte mig att hitta hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • form och fason
 • Agria Djurförsäkringar
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • Envifix AB
 • Finborg graphic AB
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • City Garden
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss