Kolla på mig!

Nu ligger jag OVANPÅ filten och inte under den :-).
Jag har ju i ärlighetens namn varit mest känd för att ligga under filtarna här, gärna med en kompis. Jag tyckte att det var skönt därunder. Jag kunde gömma mig (för det fanns saker som var lite läskiga, som till exempel volontärer) och det var varmt och gosigt.
Men personalen och volontärerna på det här stället de ger sig liksom tusan på att man ska bli lugn och trygg så att man kan hitta ett för alltid-hem så småningom. Så jag fick mat därunder och de pratade med mig när jag låg därunder och de klappade mig genom filten och det var såååå mysigt.
Sen plötsligt en dag så tänkte jag att ”Nä, nu får det vara slut på gömmandet!” och så kröp jag fram. Det fanns flera anledningar till att jag kom fram, dels var jag nyfiken, dels blev det emellanåt lite trist under filten men framförallt hade jag hört rykten om något som kallades för ”köket”. Ryktena berättade om god mat, en liten skinkbit ibland, en liten ostskiva ibland och till slut kunde jag inte motstå detta ”köket”. Så jag kröp fram och spatserar nu omkring på hela katthemmet och när jag ligger på en stol nu för tiden så är det oftast ovanpå en filt Hej då!
Dalton på stolen
/Dalton von Adel

Kommentarer (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • City Garden
 • Vaxholmsveterinären
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Hill´s
 • Angarn Signal & Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss