Kommunikatör sökes till Föreningen Djurhjälpen

Tjänsten är tillsatt.
Vi söker dig som vill arbeta i föreningens styrelse med att förbättra informationen om samt publiciteten och uppmärksamheten kring föreningens verksamhet. Allt arbete i styrelsen sker på ideell basis.

Vad gör vi?

Föreningen Djurhjälpen är en ideell förening som driver Katthemmet i Vaxholm. Föreningen verkar också för att höja kattens status i samhället och tillämpar No-Kill-policy. Föreningen är medlem i SVEKATT, det rikstäckande förbundet för alla katters rätt till liv – ett gott liv.
Katthemmet i Vaxholm verkar i hela Stockholms län och har plats för 74 katter. Föreningen får inga bidrag från kommun eller stat, utan verksamheten finansieras huvudsakligen genom försäljning av föreningens årliga kalender och genom att privatpersoner skänker gåvor eller är faddrar. Föreningen har idag ca 300 medlemmar, varav ett 40-tal arbetar aktivt. Tre anställda arbetar på själva katthemmet. Övriga aktiva bidrar på volontärbasis.
Föreningen har en hemsida, en blogg, är med i Facebook och Instagram samt skickar ut nyhets-/medlemsbrev. Idag sköts allt detta av ett flertal personer och utan samordning mellan aktiviteterna.
För att säkerställa katthemmets framtida drift och verksamhet behöver föreningen arbeta ”bättra och effektivare” med att öka intäkterna. Vi tror att det bästa sättet att göra detta är att satsa på de kanaler vi redan har, men med ”smartare” marknadsföringskampanjer (rätt aktivitet vid rätt tidpunkt).

Vad behöver vi?

Föreningen söker därför en engagerad person som ska ha det övergripande ansvaret för föreningens kampanjer i framtiden, men som även ska ta fram material och innehåll till dessa kampanjer.
Du kommer att arbeta nära ordföranden och övriga i styrelsen samt med de anställda på katthemmet. Det innebär många kontaktytor i föreningen så du bör ha lätt för att bygga nätverk. Självklart kommer du att få ett bra stöd vad gäller innehåll och idéer, men du måste själv skapa materialet med den input som ges.
Om du tror att du är rätt person, kontakta gärna valberedningen@katthem.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • form och fason
 • Zookompaniet
 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • City Garden
 • Vaxholmsveterinären
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Hill´s

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss