Låt mig berätta vad som hände häromdagen…

Vi som varit här ett tag vet att när man hör dom tre brudarna viska måste man vara på alerten. Men jag har ju en nackdel och det är att jag hör lite sisådär, det är då dom passar på när man inte är vaken och håller koll då kommer dom när man minst anar det och VIPS! så är man fast i en klämbur!!! 😯
Sen efter lite trilskandes och gullande så sitter man fast i Lillbrudens händer och Brunetten började pilla och gräva i mina öron.. jag försökte förstås säga till henne på skarpen men… Det var ju rätt skönt och ena bakbenet fick eget liv så att säga.. ja, det var svårt att fortsätta vara arg för när hon pillat, gullat och fixat så kändes det genast bättre igen. Sen är det förstås inte fel att få beröm för att öronen var såååååå snygga! 😉
Jaja… Låt mig fortsätta, efter öronen var klara kom borsten fram och ojsan så det skulle fixas… men aj aj aj!!!
Helt plötsligt  så luvades de jättemycke och jag försökte göra allt jag kunde för att få bort Brunetten som borstade min rygg men Lillbruden hade mig fast och efter en kort stund så lugnande jag ner mig…
Nu pratade dom sådär över huvudet på mig men snart förklarade dom även för mig att dom förstod att det gjorde ont för jag hade en massa tovor på ryggen som dom nu skulle klippa bort istället och att det efteråt skulle kännas mycket bättre.
Ha! Den har man ju hört förut, det här kunde ju sluta hur som helst!! Men okej, nu till saken att det var ju inte alls så farligt och efteråt kändes det Mycket bättre! 😀
När dom klippt bort tovorna fick jag en massa sköööööön ryggmassage och sen drog dom med borsten igen och nu gjorde det inte alls ont längre! 😆
Alltså det här kommer jag både bäva inför likasom å längta efter att dom ska göra om… Hm… 😉
Men du.. Pssst.. Visst blev jag snygg?! 😎
Hälsningar från  von Ludvig
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Envifix AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • form och fason
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Vaxholmsveterinären
 • City Garden
 • Zookompaniet
 • Hill´s

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss