Nä, nu tar jag saken i egna händer!

Jag söker Dig – Du fantastiska Matte! 

Jag är en härlig och kärleksfull kattkille som söker någon att dela mitt liv med. Mina intressen är mysiga hemmakvällar, dans, gemensamma måltider, intressanta samtal och lek i lagom dos.
Du – är en varm och trygg Matte mellan 40–60 år. Du ska tycka om att kramas och pussas med mig men även ge mig möjligheten att bara vara i din närhet. Lugna favoriter är min favoritradiokanal och att få dansa en tryckare i din famn är något jag vill göra då och då. Jag vill att du pratar med mig, visar mig saker och berättar hur de fungerar så att min hjärna får lite stimulans, annars blir jag lite uttråkad. Jag vill hjälpa dig när du sitter vid datorn eller med papper och jag vill smaka på vad du äter… Jag vill att vi ska dela livets goda ihop – bara du och jag!
Jag har levt inomhus i hela mitt liv men jag vill gärna tro att jag är en naturkille då jag är nyfiken på att titta på vad som händer utanför, jag vill känna dofter och känna vinden fladdra i mina morrhår. Att du kan erbjuda ett hus i lugn miljö med trädgård eller en bostad med in nätad altan mot ett lugnt grönområde i Stockholm är viktigt för mig.
För ca ett år sedan var jag med om ett trauma, jag kan inte riktigt förklara vad som hände men följden av det gör att jag inte kan hantera när det händer för mycket saker samtidigt, när det kommer flera höga ljud och rörelser från olika håll. Jag klarar inte av skrik och stressade upprörda röster. Mitt trauma gav mig ångest när jag utsattes för saker jag inte kunde hantera. Sedan någon månad tillbaka får jag medicin för det och mår nu enormt mycket bättre, det var som om en vass tagg släppte från mitt sinne, lättnaden är enorm.
Det enda som saknas nu är att jag får komma till Dig – Du som kan erbjuda mig lugn, trygghet och massor av kärlek i en miljö där jag inte utsätts för det jag inte kan hantera. Jag kommer nog behöva äta min medicin ett tag till men på sikt kan den nog fasas ut. Jag får med mig den så det är inget du behöver tänka på att skaffa.
Så finns du – fantastiska Matte som är stabil, varm, glad, kattvan och som vill älska mig villkorslöst och vara nöjd med mig som din enda sambo?
Snälla hör av dig till mig på mail katt@katthem.nu  Skriv i rubriken: Till Neymar!
 
Med kärlek 
Din tillgivne Neymar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Envifix AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Hill´s
 • Zookompaniet
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Finborg graphic AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Blomstra Ekonomi AB
 • City Garden
 • form och fason

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss