Nu vill jag klargöra

Lilla Grå
Vad det var som egentligen hände när jag var borta eller ute å provbodde (som de nu kallar det.. )  Många  rykten florerar runt här på haket å inte så mycket stämmer med vad som egentligen hände, så mycket kan jag säga…
Men så här var det i alla fall – Ja menar jag var ju där så jag borde ju veta eller hur?!
Alla vet ju att det var André och jag som hörde ihop (Vissa hade åsikter om vår åldersskillnad – men vadå då – sånt trams!!! Varför ska man välja en gammal illaluktande, skumögd  gubbe med hängbuk när man kan få en ung, läcker, atletisk och snygg kille? Jag bara undrar… Nä gubbarna lämnar jag till Brunetten, de verkar vara hennes favoritobjekt och för min del så kan hon gärna få ha dem!) 😉

Det kom i alla fall en jättetrevlig familj och hälsade på oss här på katthemmet- Alltså på André och mig, så långt stämmer det. Jag fick erbjudandet att få åka dit och jag tänkte varför inte? Lite privatliv äntligen! Ja menar jag och André har ju kilat stadigt länge nu och det började väl bli dags att avancera. (Det var i alla fall vad jag trodde…) Så det blev det bestämt men så i sista sekunden så hakade Trasselsudden på och envisades att han också minsann var en i gänget (som han uttryckte det)  och visst väluppfostrad som jag är – jag menar jag är ju trots allt uppvuxen i Djursholm och sånt sätter sina spår – så jag protesterade inte dumt nog så här i efterhand…
Vi flyttade och allt var frid och fröjd till en början, vi fick bo i ett mysigt rum som var lillhusses och där blev vi serverade god mat och jag fick mycket klappar och mys – sååå mysigt så! Men så när de öppnade upp rummet så började vi gå dit upp på övervåningen å hänga och få godis och så, det var ok först men jag ville ju gärna gå ner igen framåt kvällen, vi flyttade ju trots allt dit för att få lite privatliv! Men då hände det – Svikaren André valde att umgås med den där Sudden och med människorna i familjen hellre än med mig!!! Kan ni fatta??? Men så fick Sudden åka hem ändå för han längtade hem. Men det förbättrade inte saken för där fick jag ligga i rummet där nere helt solo och människorna kom ner och försökte truga mig att komma upp men nä – jag tänkte minsann vänta på den där drummeln André – för det var ju han som skulle komma och be mig inte dom!!! 👿
Så där fick jag ligga å vänta och vänta och till slut så kände jag bara Fuck You André  – Du är körd å jag vill hem – så jag bad om skjuts hem och nu är jag hemma igen på katthemmet . SKÖNT!!! (Hörde att min bädd knappt svalnat förrän det var en ny brud på plats som André dessutom delar säng med  – SVIKARE!) Men tro inte att jag sörjer dig, förresten så börjar du faktiskt få hängmage – bara så du vet!
Å här på katthemmet – Här hade det tillkommit en del trevliga tillskott måste jag säga! Kevin som nyss var en liten valp – oj oj oj vad han har vuxit till sig! Hm… 😎
/Lilla Grå

Kommentarer (1)

 • Låter som en riktig skitstövel den där André! Så snygg som du är Lilla Grå lär det ju knappast bli några problem att hitta nån ny läckerbit! Vi håller tummarna för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • City Garden
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Hill´s
 • Zookompaniet
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss